Ваш сніданок складається тільки з кави чи маєте їжу збалансовану білками та жирами? Від цього залежить те, наскільки ви будете себе відчувати бадьорим протягом дня. Дієтологи рекомендують, що якщо у вас є вибір між повноцінним сніданком та пів години сну, то обов’язково потрібно обирати перший варіант. А якщо вам здається, що це дуже складно, то завжди  є доставка сніданків у Львові. Швидко, смачно та зручно від компанії Томатіна. Про те, як важливо повноцінно снідати для здоров’я, поговоримо в цій статті.

Чому не можна пропускати сніданок? Основні причини

  1. Дефіцит енергії – правильний сніданок дуже важливий для заряду енергії. Якщо вам хочеться бути активними протягом дня та не засипати під час роботи, дуже важливо правильно харчуватись. 
  2. Мозку важко працювати без сніданку. Після пробудження вашому мозку необхідна підзарядка. Якщо в нього буде поживний сніданок, то це допоможе краще концентруватись, навчатись та ефективніше запам’ятовувати. Особливо це відноситься до підлітків, яким для ефективного навчання дуже потрібні корисні речовини та енергія.   
  3. Без сніданку люди схильні швидко набирати вагу. Це вже давно довели науковці. Так відбувається, якщо прийоми їжі нерегулярні і не часті. Організм не знає, коли наступний раз йому дадуть енергію, тому починає робити запаси та відкладати їх у жирову тканину.
  4. Після сну в людини падає рівень цукру. Якщо його не відновити завдяки сніданку, тоді суттєво збільшиться бажання переїдати солодким.
  5. Без сніданку суттєво збільшується ризик появи багатьох хвороб.

Яка користь від правильного сніданку?

Хороший сніданок серйозно впливає на рівень працездатності та настрій протягом усього дня. Також запускається зранку метаболізм, що дозволить організму набагато краще впоратись з усіма отриманими калоріями.

Важливо розуміти, що якщо не поснідати, то тіло все рівно змусить це зробити. Наприклад, не варто робити це на ходу. А ви ж розумієте, що такі продукти та перекуси рідко будуть корисними. 

Регулярні правильні сніданки – це чудова профілактика багатьом хворобам:

  • знижується ризик виникнення серцево-судинних захворювань;
  • перешкоджається утворення тромбів;
  • зменшується холестерин.

Де поснідати, коли немає часу на це?

Розуміємо, що виділити півгодини кожного ранку, щоб приготувати хороший сніданок, зовсім не легко. Вранці завжди є більш важливі справи, які дуже обмежені в часі. Саме тому дуже корисна послуга – це замовлення сніданків від компанії Tomatina. Це можуть бути сирники з карамеллю чи яєчня з прошуто, шпинатний омлет або багато інших корисних сніданків. Замовляйте з доставкою та піклуйтесь про своє здоров’я.