Сім’я – це діти, і, хоча дане твердження є дуже індивідуальним, і, безперечно, залежить від великої кількості умов, рано чи пізно більшість з нас приходить саме до такого переконання. Адже так важливо знати, що ти живеш не марно, ти маєш продовження, маленьку найкращу версію себе самого, чиї потреби розумієш як ніхто. І як важко, коли ти не можеш дати життя дитинці, про яку так мрієш. Саме для таких пар ми створили програму донорства яйцеклітин https://donorstvo-yaitseklityny.com.ua, аби знайти жінок, що готові поділитися щастям батьківства з тими, хто так про це мріє.

Яйцеклітина – цілий всесвіт

Чи знаєте Ви, що кожна дівчинка народжується вже з повним набором яйцеклітинок, деякі з яких потім стануть її майбутніми дітками? Мудра природа про все подбала і обрала найкращу форму та спосіб появи дитини на цей світ, тому дівчатка з самого малечку і мудріші, і обережніші, адже вони вже носять в собі Життя.

Нажаль, сьогодні все більше жінок стикаються з проблемою безплідності, але шанс є, і цей шанс цілком і повністю знову залежить від жіночої мудрості та бажання й готовності ділитися. Якщо Ви готові допомогти іншій жінці стати мамою маленькому янголятку, ми би хотіли запросити Вас до нашої програми, повну надійність, безпечність та анонімність гарантуємо.

Хто може взяти участь у програмі

Якщо Ваш вік в межах 18-років, Ви маєте, як мінімум, хоча б одну свою власну здорову дитину, не годуєте грудьми та не хворіли на інфекційні хвороби – скоріше заповнюйте анкету на нашому сайті donorstvo-yaitseklityny.com.ua. Ми повністю беремо на себе відповідальність за Ваше здоров’я, повний медичний огляд з максимальною турботою та тактовністю також за наш рахунок, адже наша мета – це здорові та щасливі жінки, а, отже, і здорова нація.

Серед інших умов участі у програмі:

  • відсутність антитіл до гепатитів B і С, сифілісу та ВІЛ
  • відсутність перенесених операцій на яєчниках
  • Індекс маси тіла має бути менше за 25 (ІМТ = вага (кг) / зріст м²)

Що Ви отримаєте

Донорство – це не просто рішення, або набір певних фізичних якостей, ми впевнені, що це особливий дар, який є далеко не в кожної людини, тому ми надзвичайно високо цінуємо кожного, хто до нас звертається, і Ви можете бути впевнені, що ми зробимо все, аби зберегти Вашу анонімність. Всі процедури проводяться в одній з найкращих клінік Львова, тільки в зручний для Вас час і за високими стандартами, адже ми не маємо права ризикувати, як Вашим психічним та фізичним здоров’ям, так і станом дорогоцінного матеріалу, з якого всі ми сподіваємось отримати Нове Життя.

Зрозуміло, що такий важливий крок з Вашої сторони буде компенсовано матеріально – це близько 40-45 тисяч гривень, але, насправді, таке рішення не можна оцінити, бо щастя батьківства не вартує ніяких грошей, воно безцінне.