Про забезпечення комфорту та теплу всієї родини варто подбати ще заздалегідь. В залежності від способу життя та стилю можуть обиратися різні елементи одягу, проте всі вони мають надавати захист від морозів та негативних від нього наслідків.

 Підслідники дитячі – важливий елемент для дитини у садочок або школу для захисту колготок або підштаників. 

Зимові матеріали 

Взимку варто дбати не тільки про зовнішній вигляд одягу, але й ретельно обирати ті матеріали, з яких одяг виготовляється. Дивитися на склад потрібно уважно, адже не завжди виробники роблять вироби з чистої вовни або бавовни – часто вони можуть підмішувати у свої вироби синтетичні матеріали та їх негармонічна пропорція буде надавати дискомфорт тілу. Наприклад, якщо у светр виготовлений з вовни та акрилу, де акрилу у процентному співвідношенні більше, ніж натурального матеріалу, ви будете пітніти під своїм одягом, що буде завдавати дискомфорт. А якщо виходити на вулицю з мокрою спиною або іншою частиною тіла, ви можете легко захворіти. Особливо це стосується дітей, які ведуть набагато активніший спосіб життя, ніж дорослі та більш схильні підчепити хворобу таким способом. Які матеріали варто обирати на морозний період та чому?

  • Вовна. Забезпечить терморегуляцію, адже має властивості регулювати тепло, здатна зберігати його при холоді та відводити при занадто високій температурі. Вовна може вбирати вологу до 30 відсотків від власної ваги, тому шкіра буде залишатися сухою при активних діях. Зимові вироби з вовни включають в себе светри різноманітних фасонів, штани з мішаних матеріалів, спідниці тощо. Також рукавиці, шапки та шарфи можуть виготовлятися з цього матеріалу. Важливо одягати вовну зверху на інший натуральний матеріал, адже вона має властивість колотися до тіла. 
  • Пух. Цей матеріал часто використовують при створенні зимових курток, жилетів, а також домашніх ковдр. Цей матеріал легкий, але водночас дуже ефективний у справі збереження тепла, завдяки великій кількості повітря, яке утримується між пуховим пір’ям. Він показує себе як дієвий матеріал для пошиття зимових курток та іншого обладнання для створення зимових речей. Пух пропускає повітря, дозволяючи шкірі «дихати» та уникати перегріву. Він може бути виготовлений з натурального пір’я, а може бути синтетичним. Проте у першому варіанті варто обережно обирати вироби з пуху для дитини, адже вони часто схильні до проявів алергії. 
  • Густий трикотаж. Худі, спортивні костюми, плаття тощо – виготовляються з щільного трикотажу з густим плетінням, який створює ефективний бар’єр проти холоду, утримуючи тепло біля тіла. Такий матеріал легко одягати під інші шари одягу, адже він може розтягуватися, що робить його еластичним, комфортним та головне практичним для здійснення рухів.

Інтернет магазин Duna забезпечить вашу сім’ю спідньою білизною з теплих матеріалів.