Сертифікована школа професійної ІТ освіти Lemon School проводить набір на курси графічного дизайну у Львові, що стартує 6 жовтня, сягає 3 місяці, а це 22 заняття, впродовж яких ти навчишся:

  • З нуля розробляти брендинг та айдентику для компаній різних напрямків роботи
  • Працювати з програмах Photoshop та Illustrator
  • Створювати брендбуки та гайдлайни для компаній та сайтів

А ще, по закінченню курсів, ти матимеш готове портфоліо, що складатиметься із твоїх власних авторських робіт, з яким ти зможеш влаштуватися на роботу в якості trainee, продовжувати навчання та заробляючи для початку до 500 доларів на місяць. І, головне, ти матимеш роботу, яка дійсно приносить задоволення, дозволяє не виконувати одноманітні дії, а постійно прогресувати та вчитися, підвищуючи і свій заробіток, і рівень життя, і гарантуючи собі місце в актуальній ніші, яка розвивається величезними темпами, створюючи нову реальність, в якій всі ми будемо жити вже завтра.

Практичні знання та реальні завдання

До процесу навчання ми залучаємо не просто викладачів, а практикуючих спеціалістів високого рівня, аби студенти отримували не просто теоретичні знання, а актуальні практичні навички, що мають попит сьогодні і зараз, а не застаріли ще 10 років тому. Завдяки грамотно побудованій програмі навчання, що базується на здобутті максимальної кількості саме практики, строк навчання на курсах прирівнюється до півроку роботи в сфері ІТ, що не раз довели наші випускники, демонструючи упевнені знання на нових робочих місцях.

Як свідчать факти та відгуки наших студентів, львівська Lemon.School готує спеціалістів високого рівня, що у більшості випадків знаходять роботу ще на етапі захисту випускного проекту.

Що треба вміти і знати, аби стати затребуваним дизайнером

Програма курсу включає такі розділи:

  1. Засади сучасного графічного дизайну, тренди та засади дизайн-мислення
  2. Нюанси комбінаторики кольорів та шрифтів
  3. Освоєння функціоналу програми Illustrator
  4. Композиція як основа будь-якого проекту, ілюстрація композиційних рішень через платформи Pinterest, Dribbble, Behance
  5. Психологія маркетингу
  6. Функції та особливості сприйняття кольору, форми та шрифту
  7. Використання 3D та оптичних ілюзій в створенні дизайнерських проектів
  8. Штучний інтелект та його застосування
  9. Створення креативів та іконок
  10. Photoshop для дизайнерів
  11. Основи брендингу та айдентики
  12. Web-дизайн
  13. Mock-up
  14. Брендбук
  15. Гайнлайн

І всі ці знання у вигляді практичних напрацювань в максимально стислі терміни можна отримати в Lemon School.

Переваги курсів Lemon School

Окрім профільних знань з основ дизайну, теорії колористики, Illustrator та Photoshop, а також роботи з растровою та векторною графікою, наші випускники отримують доступ до безкоштовного курсу IT English, де можуть здобути фахові знання з граматики, та усної практики мовлення, що дуже потрібно сьогодні, якщо Ви вирішили присвятити своє життя ІТ технологіям.

Всі отримані за час проходження курсу дипломи та сертифікати є доступними у діджитал форматі, що є дуже зручним в сучасній практиці подання CV та супровідних документів в онлайн режимі.

Також і навчання відбувається онлайн, у міні-групах, що дозволяє приділити увагу кожному студенту та максимально розвинути його власне почуття кольору та стилю. Всі заняття можна переглянути у записі, при цьому максимальну увагу приділяючи практиці, адже саме на ній базується робота дизайнера.