Якщо ще зовсім недавно наявність власних міні-електростанцій у приватному будинку була рідкістю, то на сьогоднішній день такий формат забезпечення житла електроенергією не викликає ніякого подиву.

Саме тому Підключення генератора у Львові послуга надзвичайно затребувана у жителів власних та дачних будинків, в офісах, комерційних закладах, тощо. Агрегат такого типу дозволяє вирішити проблеми з енергопостачанням, і більш якісна модель не допустить раптового зниження напруги в мережі, перевантажень та інших будь-яких непередбачуваних ситуацій.

Де замовити підключення генератора 

Монтаж техніки даного виду – процес доволі складний та багатогранний. Від правильної установки напряму залежить не лише живлення електричних приладів у будинку, але й здоров’я та життя тих, хто там перебуває. Саме тому самостійно непідготовлена людина навряд чи зможе впоратися з цією задачею – у цьому питанні бажано звернутися за допомогою до досвідчених професіоналів.

Компанія Domslugba пропонує послуги у цьому напрямку, виконуючи монтажні роботи дизельних та бензинових генераторів. Спеціалісти компанії облаштовують резервні електростанції в коттеджних та заміських будинках, в дачних оселях по Львову і Львівській області, в офісних приміщеннях, кав’ярнях, невеличких магазинчиках, в коворкінгах, на підприємствах, тощо.

Для подачі заявки на послугу просто напишіть або зателефонуйте нам. Перед початком робіт спеціаліст виїжджає на об’єкт для вивчення фронту робіт. До уваги беруться наступні фактори:

  • де буде стояти генератор;
  • скільки користувачів буде підключено до пристрою;
  • наявність можливостей ручного запуску або користуванням автоматичним вимикачем.

В залежності від обставин та побажань замовника спеціалістом приймається рішення стосовно вибору оптимального методу для підключення.

Особливості монтажу генераторів

До переліку послуг нашої компанії входять наступні варіанти монтажних робіт:

  • Формат «Вилка-вилка»

Найбільш бюджетний метод, який передбачає певні складнощі в процесі експлуатації. Зазвичай користувачеві доводиться самостійно моніторити напругу в мережу та вмикати і вимикати апарат. 

  • «Вилка-автомат»

Цей метод підходить тим, хто не хоче самостійно відслідковувати появу напруги в мережі. Запуск генератора у цьому випадку також здійснюватиметься вручну, але зупиняти роботу пристрою буде вже автоматична електронна система. 

  • «Стаціонарний»

Даний метод вважається найбільш зручним з точки зору експлуатації. У цьому випадку у користувача нема необхідності контролювати і перевіряти мережу –  система сама чудового «розуміє», коли їй вмикатися, а коли вимикатися. В умова частих відключень світла цей формат буде найкращим.

Окрім самого процесу підключення, при установці генераторів будь-якого типу надзвичайно важливо буде виконати роботи по налаштуванню техніки. Це також входить до компетенції нашої компанії. Спеціалісти виконують заливку оливи в двигун, а палива – до баку. В  процесі оцінюється міцність фіксації елементів на АКБ і правильність підключення всіх компонентів системи.

Чому саме ми?

Звертаючись за послугою до нашої компанії, ви можете розраховувати на ряд значних перваг, а саме:

  • якісне виконання всіх етапів установки та налаштування;
  • надання послуги в точно зазначений час і термін;
  • доступні ціни, які вигідно вирізняють нас у Львові;
  • великий перелік послуг додаткового типу.

Також ми забезпечуємо комфортні умови обслуговування для всіх замовників, пропонуючи зручну систему оплати за вибраним вами форматом.