Не треба бути італійцем, аби готувати ідеальну піцу, не треба бути ніндзя черепашкою, аби обожнювати піцу! Справжня, львівська піца від ресторану Donatello donatellopizza.com.ua – це те, чим варто ділитися з друзями та коханими, адже справжній смак добротної піци, як і справжні почуття, не переплутаєш ні з чим.

Швидка доставка смачної піци

Який інгредієнт смачної піци є найголовнішим? Ні, не тісто, і навіть не соус, і, до речі, навіть не сир. Це доставка. Саме вона є вирішальною у ступені задоволення клієнта, і це цілком зрозуміло, адже бажання їсти піцу Donatello неможливо терпіти довго. Саме тому крайній термін доставки піци у Львові – 29 хвилин, і не хвилиною довше. Але, звичайно, краще перевірити самим, а не довіряти рекламі, замовляйте найсмачнішу піцу просто зараз на donatellopizza.com.ua, і – велком ту зе клаб!

Яку піцу любить Доні

Доні любить сир і класику, щедро експериментує з мікрогріном, різними видами олії, овочами і дуже любить якісне тісно, проте набагато більше Доні любить друзів, тому для них він робить найсмачнішу піцу таких видів:

  1. Вершкова основа: 5 сирів, Наполі, Ніжна з креветками, Ніжна з беконом, Тоскана, Кафоне, Цезаріо, Фамілья, Піца кебаб, Тонно пепероні, Модена, Грибна
  2. Томатна основа: Верона, Гавайська, Американа, Парма, Маргарита, Домашня, Бекон барбекю, 4 м’яса, Піца від шефа, Тонно, Мілано, Мексиканська
  3. Сирні піци: 5 сирів, Ніжна з беконом, Фамілья, Піца кебаб
  4. М’ясні піци: Пепероні, Кафоне, Домашня, Бекон барбекю, 4 м’яса, Мілано, Модена

Перше замовлення

Перше замовлення – воно як перше побачення, його неможливо повторити знову, тому нехай воно буде особливим, адже кожне найперше замовлення в ресторані Донателло – то любов на все життя, тому ми даруємо безкоштовну піцу Ніжна з беконом в подарунок до кожного першого замовлення. Ми хочемо, аби Ви почували особливими, бо так і є, дякуємо, що обираєте Donatello, щасливі радувати Вас і надалі.

День народження з Доні

Донателло знається на вечірках, і точно знає, що вечірки без піци не буває, а от піци ніколи не буває забагато, тому до твого замовлення на суму від 700 грн, Доні дарує ще аж три піци: це улюблена Маргарита, а також Наполі та Верона – класика, яка сподобається всім. Ти можеш активувати свій подарунок безпосередньо в День народження, або впродовж тижня, але не забудь показати кур’єру документ, що підтверджує твоє святкування. Більше інформації – на сайті donatellopizza.com.ua.

Щоб було ще смачніше

Що б такого додати до піци, щоб було ще смачніше? Правильно – більше соусу, але не того, що й так є у складі блюда, а оригінальний, який доповнить смак. Тому до кожного замовлення у якості подарунку Доні додає той соус, який зробить твою піцу яскравішою, адже робити подарунки так приємно, тим більше людям, що поділяють твої смаки та захоплення!

Арифметика від Доні

Навіть діти знають, що Донателло – найрозумніший з-поміж братів, тож що-що, а рахувати Доні вміє, тож, увага, урок перший: якщо ти робиш замовлення з понеділка по четвер, діє формула 1+1=3, тобто до кожних двох піц ти отримуєш ще одну.

І урок другий: замовляючи у п’ятницю, суботу, неділю та на свята, ти автоматично підпадаєш під формулу 1+1+1=4. Думає магія? Ні, просто Доні дарує тобі додаткову піцу, аби твої вихідні були незабутніми.

Офіційна резиденція українських ніндзя черепашок, ресторан Donatello, чекає на тебе!