Python – це особлива мова програмування, яка, згідно з дослідженнями, входить до трійки найпопулярніших і найзатребуваніших протягом останніх років. Це пояснюється простотою її будови та універсальністю застосування. Разом з тим, це також і високорівнева мова, яка має дуже корисну функцію інтерпретування. Python-розробник також входить до переліку, і щоб отримати повну інформацію з цього приводу, вам варто пройти за посиланням https://python.lviv.ua. Потрібно сказати, що ця спеціалізація дуже затребувана в сучасних компаніях та офісах, і тому навчальні центри, що дають таку освіту, користуються великою популярністю.

Один з таких центрів – академія Logos IT Academy, яка давно і успішно працює в сфері навчання IT технологій, практикуючи створення унікальних програм для навчання, компанія створила цілий список престижних професій.  Зручне навчання тут гарантоване кожному слухачеві, адже у нього є можливість вибрати найбільш підходящий для себе формат – очний або в режимі онлайн.

Суть роботи програміста і де можна отримати професію

На думку роботодавців, Python-розробник повинен виконувати такі обов’язки:

  •          робота з базами даних;
  •          розуміти візуалізацію і все її типи;
  •          знати, що таке потік;
  •          розбиратися в WSGI і розуміти, як використовувати його в роботі;
  •          уміло застосовувати саму мову, бібліотеки,її  синтаксис, веб-фреймворки (Django і Flask);
  •          знати і вміти використовувати в дії системи контролю версій (Git);
  •          вміти тестувати код, працювати з безперервною інтеграцією;
  •          реалізовувати всі рівні стека (проекту).

Окрім цього, для справжнього професіонала також дуже важливі такі риси, як працьовитість, посидючість, аналітичні дані, вміння працювати в колективі.

Особливості навчання в Logos IT Academy

Замовляючи курс навчання на базі академії, ви отримуєте унікальний шанс кардинально змінити своє життя, отримати добре оплачувану посаду і робити подальші кроки з освоєння інших IT спеціальностей.

Записатися на курс можуть як новачки, так і ті, хто вже працює в цій сфері. Програма занять обов’язково включає в себе  отримання теоретичних знань, і дуже велике значення приділяє оволодінню практичних навичок. Серед викладачів – кращі фахівці даного напрямку, які завжди готові поділитися своїми знаннями з тими, кому вони потрібні.

Оформивши заявку на курс прямо на сайті, ви отримуєте також можливість пройти так звані пробні уроки абсолютно безкоштовно.