Історія створення упаковки обов’язково включає виробництво та використання тари з паперу або картону. Цей формат був надзвичайно  популярний в минулі десятиліття, потім де в чому поступився своїми позиціями синтетичним матеріалам, а на сьогоднішній день знову стає надзвичайно актуальним. За посиланням https://evopack.com.ua  ви знайдете всю необхідну інформацію про її продукцію, якісні характеристики товару, та умови поставок замовлень споживачам. Картонна продукція сучасного типу виробляється в різноманітних видах, розмірах і конфігураціях, що дає можливість виробникам забезпечити всі запити та потреби покупців.

На сьогоднішній день виготовленням виробів з паперу та картону займається багато різних компаній, але одна з них – Еvopack, є найбільш відомою в Україні. Послугами компанії користується величезна кількість різних фірм та підприємств, зайнятих у виробництві харчових, кондитерських та інших продуктів, а також у сфері обслуговування.

Як працює Еvopack?

Компанія працює в цій царині вже більш ніж  15 років, що дає всі підстави говорити про дуже великий досвід роботи та високу компетенцію працівників. Устаткування новітніми виробничими лініями та наявність сучасної лабораторії дозволяє отримувати на виході екологічно чисту продукцію, яка відрізняється здатністю до повного біологічного розпаду.  Присутність особистого автопарку багато в чому полегшує доставку замовлених товарів для оптових клієнтів. Окрім паперово-картонного формату виробів, в каталозі компанії є також супровідні матеріали – пакувальні стрейч-плівки, скотчі, вкладиші в коробки, багато чого іншого.

Що входить до асортименту продукції?

Каталог виробів  Еvopack включає в себе багато різних товарних позицій, забезпечуючи широкий вибір для будь-якої категорії споживачів, а саме:

  •          ящики з гофрокартону на чотири клапани – відрізняються бурою, крафтовою або фарбованою поверхнею, допускають флексографічний друк в 3 кольорах;
  •          коробки для піци – виконувані в будь-яких розмірах з гофрованого картону Т-22, Т-23, Т-24, Т-25;
  •          гофроупаковка типу «кришка-дно», яку найчастіше використовують для упаковки м’яса, птиці, риби;
  •          тара для поштових відправлень – дрібно- та великогабаритна;
  •          самозбірні лотки зі складною висічкою – під кондитерку, соки, молочні продукти, спиртні напої, фрукти, овочі;
  •          клеєні ящики спеціально для овочів.

В асортименті також – палітурний картон, паперові гільзи спіральної завивки, пресовані куточки, паперові пакети з ручками тощо.

Зв’язатися з компанією можна прямо на сторінці сайту, заповнюючи спеціальну форму-заявку.