Можливість організму чинити опір шкідливим вірусам, бактеріям, і навіть агресивним чинникам довкілля називають імунітетом, і логічно припустити, що ця особливість людського тіла є ключовим чинником у питанні виживання. Медики виділяють різні види імунітету: вроджений і набутий, і якщо вплинути на вроджений, він же — спадковий імунітет, практично неможливо, то впливати на набутий імунітет медицина вже навчилася. Сьогодні йтиметься про вплив рослинних препаратів на захисні сили організму.

Рослинні комплекси Імупрет®: вплив на організм

Даний комплексний препарат має широкий рослинний склад, що дозволяє швидко активізувати опорні сили організму, підтримати імунітет та поповнити нестачу вітамінів. До складу натурального препарату входить комплекс лікарських рослин, широко відомих у народній медицині з давніх часів. Імупрет® містить:

  • кору дуба;
  • кульбабу (Taráxacum);
  • кореневу частину алтею;
  • лікарську ромашку;
  • траву хвоща;
  • висушене листя волоського горіха;

Кожна з цих рослин має помірну імуностимулюючу дію, а також позитивно впливає на різні органи та системи організму. Кора дуба має протигнильні властивості, помірний зв’язувальний ефект. Кульбаба має загальнозміцнювальний і кровоочисний вплив. Також ця рослина широко відома в народній медицині як натуральний жарознижувальний засіб. Алтей збільшує секрецію слизу в бронхолегеневому відділі, що дозволяє пом’якшити сухий кашель та покращити відхаркування.

Ромашка має заспокійливу, потогінну та протизапальну дію. Хвощ — дезінтоксикаційний представник флори, який дозволяє вивести з організму токсини, що накопичилися, надає помірну сечогінну дію. Також хвощ виступає в ролі антисептика та антиоксиданту. Листя волоського горіха має антимікробні властивості, що дозволяє покращити опірність організму проти бактеріальної шкідливої мікрофлори.

Як Імупрет® впливає на імунну систему

Збалансований склад препарату Імупрет® дозволяє надавати місцеву та комплексну дію на організм людини. Поліпшення роботи імунної системи, детоксикація, очищення крові та лімфи – всі ці завдання можна вирішити за допомогою рослинного комплексу Імупрет®. Клінічні дослідження довели, що при вживанні Імупрет® у дорослих спостерігається підвищення фагоцитозу макрофагів та гранулоцитів, а отже тіло починає активніше чинити опір вірусним та бактеріальним патогенам.