Підбір авто у Львові – спосіб отримати якісне авто під свій бюджет без проблем і ризиків. Кожен, хто хоча б раз купував машину, стикався з численними проблемами. 

Одне з головних питань – де купити авто, якщо грошей мало, а кредит брати не хочеться. Відповідь гранично проста – вторинний ринок. На б/в ринку можна знайти багато хороших авто і за доступною вартістю. Але варто розуміти, що вторинка має масу ризиків:

  • ймовірність купити низькоякісне авто – машина на вигляд гарна, а зсередини – “відро з болтами”;
  • купівля проблемного авто – на вторинному ринку часто продають транспортні засоби, що перебувають у заставі, в кредиті. І, на жаль, покупців про це не попереджають, через що у майбутнього власника надалі виникають інші проблеми;
  • постійний обман з боку перекупників. 

Не ризикуйте! Використовуйте підбір авто у Львові. Компанія JustACar пропонує незалежну експертизу авто під ключ. Підберемо транспортний засіб під ваш бюджет, перевіримо авто, і тільки після цього ви прийматимете рішення про покупку. Допомога в купівлі авто під ключ – починаючи від підбору, закінчуючи переоформленням в МРЕВ. 

Здійснюємо автопідбір як для фізичних, так і для юридичних осіб. Корпоративним клієнтам пропонуємо окремі умови співпраці. Звертайтеся, отримайте персональну пропозицію вже зараз. 

У компанії має бути офіс

Використовувати майданчики оголошення треба обережно. На подібних платформах скупчилася велика кількість шахраїв. Вони просять внести передоплату без укладення контракту. Як аргумент наводять той факт, що гроші будуть гарантією того, що ви не відмовитеся від послуг. Але після того, як вони отримують передоплату, вас потрапляєте в блокування. 

Тому, компанія повинна мати офіс. Наприклад, у JustACar офіс знаходиться за адресою – м. Київ, вул. Олени Пчілки, 2а.

Ніхто не повинен змушувати купити авто

Автопідбір – це насамперед допомога в купівлі авто, а не безпосередній продаж машини. Компанія, яка пропонує підбір авто під ключ не повинна наполягати на покупці. Якщо все ж таки вас змушують купити певну машину, то відмовляйтеся від послуг такої компанії. Це означає, що співробітники компанії намагаються вас обдурити.

Співпраця з JustACar відбувається іншим способом. Ми підбираємо кілька варіантів, виходячи з вашого бюджету. Далі, пропонуємо їх вам для розгляду. Ви вибираєте будь-який вподобаний автомобіль, і наші менеджери супроводжують вас на всіх етапах укладення угоди. 

Робота тільки за договором

Багато псевдокомпаній пропонують підбір авто під ключ без укладення договору. Така співпраця нічого, крім проблем для вас не принесе. Компанія JustACar здійснює підбір авто за офіційним договором з гарантією юридичної та технічної чистоти. 

Допомагаємо пригнати авто зі США під ключ. Здійснюємо підбір авто, викуповуємо його, перевозимо до вас. Зв’яжіться з нами – +38 (067) 515-27-57, отримайте незалежну експертизу авто вже зараз.