Дехто думає, що якщо на тілі є родимки, то проводити лазерну епіляцію не можна. Але це не так. Проводились різні дослідження, що дозволило надати правильну інформацію щодо цього питання. Перш, ніж ви запишетесь на лазерне видалення волосся в салон https://steffany.ua/lazerna-epilyacziya-u-stefani/, вам варто детальніше розібратися в цьому питанні.

Як видалити волосся за наявності родимок?

У зоні видалення волосся є безліч родимок? Тоді проводити обробку заборонено. Також виконувати лазерне видалення волосся не можна на самій родимці, так як волосся прибрати не вдасться, а ризики пошкодження невуса великі. Практика показує, що обійти родимку набагато простіше, при використанні лазера, ніж під час проведення шугарінгу.

Якщо вона буде пошкоджена під час процедури, потрібно за нею спостерігати. За будь-яких її змін потрібно звернутися до фахівців. Звертаючись до перевірених салонів, можна не турбуватися про цю проблему, оскільки фахівці зможуть все зробити безпечно. Бажаєте відвідати лазерну епіляцію? Звертайтеся до салону Steffany. Для клієнтів пропонуються професійні послуги з видалення волосся з використанням сучасних технологій.

Коли не можна проводити лазерну епіляцію?

Є деякі захворювання, при яких видалення волосся цим методом заборонено. Енергія лазера може погіршити стан проблеми. До основних протипоказань відносять:

  • Захворювання імунної системи;
  • Дерматологічні проблеми;
  • Онкологічні захворювання;
  • Інфекції;
  • Варикоз вен;

Ви не знаєте, чи буде проведення процедури безпечним у вашому випадку? Зверніться за консультацією фахівців та отримайте відповіді на всі запитання. Також є відносні протипоказання, після усунення яких, процедуру можна відвідати, наприклад, ГРВІ, годування груддю та інше.

Короткі висновки: йти чи ні?

Чи несе лазерна епіляція небезпеку для родимок? Ця тема викликає багато суперечок. Звернення до професіоналів дозволяє знизити ризик виникнення проблем, але важливо, щоб лазер не торкався самої родимки. Вони можуть відрізнятися за кольором чи розміром, тому тільки фахівець зможе визначити безпеку у вашому випадку. Навіть, якщо у вас поодинокі родимки, консультація лікаря не буде зайвою.
Бажаєте відвідати лазерну епіляцію? Телефонуйте в салон Steffany, і запишіться на зручний для вас час. Вам розкажуть, як підготуватися до процедури та підберуть зручний час. У салоні використовується сучасне обладнання, що дозволяє працювати з різними типами шкіри. Вартість виконання обробки залежатиме від місця, типу волосся та шкіри, тому дізнатися її ви зможете лише після звернення до салону. Кількість сеансів визначається індивідуально для кожного клієнта.