Однією з найпоширеніших послуг сьогодні є обмін валют. Перед тим, як виконати процедуру обміну, кожен бажаючий має ознайомитись з актуальними пропозиціями, як у державних банках України, так і в різних обмінниках з метою обрати найвигідніші умови для обміну конкретної валюти. Актуальний курс валют у Кременчуці доступний в компанії Кіт Груп – це мережа великих обмінних пунктів, розташованих в різних містах України.

На сайті всім користувачам доступна свіжа інформація про курс валют, яка регулярно оновлюється. За допомогою спеціального калькулятора можна зробити швидкий розрахунок в режимі онлайн, заповнивши лише кілька рядків:

  • Яку суму користувач надає.
  • Вибір певної валюти.

Після цього необхідно натиснути кнопку «Обміняти» і отримати результат.

На вибір пункт обміну валют у Кременчуці пропонує таку валюту:

  • долар;
  • євро;
  • фунт;
  • злотий.

В режимі онлайн можна залишити заявку на обмін певної суми грошей у вибраній валюті. Таким чином, вдасться заощадити свій час, оскільки після приїзду в обмінник співробітники віддають клієнту заздалегідь підготовлену суму. В результаті не доведеться вистоювати величезні черги, як у випадку із банками.

Причини обміну валют у Кременчуці за допомогою компанії KIT GROUP

Обмінний пункт у Кременчуці працює без вихідних, а тому кожен бажаючий отримує можливість здійснити оперативний обмін за максимально вигідним курсом. Головна причина вигідного курсу – це довгострокова співпраця з клієнтами.

Звертаючись за допомогою в даний обмінник, кожен клієнт може отримати кілька важливих переваг:

  1. Гарантія особистої безпеки. У разі потреби співробітник обмінного пункту запропонує особистий супровід для клієнта до автомобіля.
  2. Великий вибір валют, який не обмежується виключно євро чи доларами. По телефону можна уточнити у менеджера весь список валют, які можна обміняти на даний момент.
  3. Анонімність, високий рівень конфіденційності – усі деталі транзакції залишаються в секреті та не розголошуються третім особам.
  4. Оперативне виконання процедури обміну. Ще одна важлива особливість обмінного пункту – економія власного часу клієнта.

Крім того, пункт обміну в Кременчуці пропонує можливість скористатися послугою заморозки курсу на 1 годину. Це особливо важливо сьогодні, коли курс може змінитися буквально за 15-30 хвилин, поки клієнт доїде до обмінника. За допомогою заморозки вдасться обміняти валюту за вигідним курсом, незважаючи на його коливання.