Букмекерська контора ГГБет пропонує можливість обрати та зробити ставки на спорт, на кіберспорт у режимі онлайн. Щоб отримати доступ до всіх функцій офіційного сайту GGBet Україна, рекомендується пройти швидкий та простий процес реєстрації.

В результаті користувач отримує можливість:

  • грати у слоти, різні азартні ігри;
  • укладати парі;
  • отримувати приємні бонуси та багато іншого.

Реєстрація на GG Bet онлайн виконується за кілька кроків. Достатньо вигадати пароль для майбутнього входу, вказати адресу електронної пошти та визначитися з валютою (список з валютою буде запропонований на сайті). До уваги користувача буде запропоновано анкету, в якій важливо вказати інформацію про себе. Для активації власного профілю достатньо натиснути на посилання, яке буде вказано в листі, надісланому на адресу електронної пошти.

Щоб спростити процедуру реєстрації, можна здійснити вхід до офіційного сайту GGBet Україна за допомогою запропонованих соціальних мереж. Надалі вхід до особистого кабінету здійснюватиметься або через обрану соцмережу, або при введенні придуманого паролю та логіну у відповідному полі.

Список актуальних послуг на сайті GG Bet

Відвідувачі клубу можуть скористатися наступним списком актуальних та найпопулярніших послуг:

  • Зробити ставки на футбол, бокс, хокей, теніс, обираючи свої улюблені команди.
  • Зробити ставки на кіберспортивні змагання. Найчастіше користувачі обирають –Counter-Strike, Overwatch, Rainbow Six, Dota 2.

Залежно від того, на який вид спорту буде зроблено чергову ставку, розрізняють певні умови: тотал карт, точний рахунок, перемога конкретної команди та інше.

Крім того, відвідувачі сайту отримують можливість укладати парі в live-режимі під час перегляду всіляких стримів. Перед тим, як укладати це парі, відвідувачі зможуть ознайомитися з попередніми результатами, щоб оцінити сили кожної команди та зробити правильний вибір для подальшої перемоги.

Для справжніх шанувальників азартних ігор запропоновано розділ «Казино», де зібрані слоти від найвідоміших провайдерів у всьому світі. GG Bet пропонує не тільки ігрові автомати, а й рулетку, покер, блекджек та інші види азартних ігор, які можна швидко знайти у розділі «Столи».

Для оперативного виведення власних коштів достатньо оформити відповідну заявку в особистому кабінеті: вказуємо необхідну суму та реквізити картки (або інші платіжні реквізити, куди слід переказати гроші).