Для тих, хто вважає, що індивідуальне опалення можливе виключно в приватному будинку, маємо гарну новину: встановити своє, окреме опалення можна і в квартирі! Єдиний нюанс –

складність встановлення твердопаливного котла, із цілком зрозумілих причин, але, при певному плануванні, можливо і це.

Пропонуємо Вам ознайомитися із досвідом облаштування індивідуального опалення в квартирі від справжніх фахівців своєї справи, представників компанії «Економ Тепло»: https://ekonomteplo.com.ua/2019/05/06/individualne-opalennja-v-kvartirah/, які не лише знають все про монтаж будь-яких опалювальних систем, а й які саме комплектуючі обрати, і де їх краще купити.

Тепла підлога

Опалення квартири шляхом встановлення системи теплої підлоги – це найпростіший спосіб досягти комфортної температури в холодну пору року. І тут ми маємо декілька варіантів: просто тепла підлога, яку зазвичай встановлюють у ванній та туалетній кімнаті, а також у вітальні, чи на балконі, особливо, якщо балкон було об’єднано зі спальнею; тепла підлога + батареї; або ж тепла підлога і система індивідуального опалення.

Чому тепла підлога це вдалий вибір – тому що тепле повітря підіймається внизу догори, а, отже, уся поверхня підлоги випромінюватиме тепло. І тут не потрібна висока температура, що є досить економним фактором, до того ж, на такій підлозі дуже полюбляють гратися маленькі діти, що значно знижує захворюваність малечі в холодну пору року.

Індивідуальне опалення в новобудовах

Найчастіше сьогодні замовляють індивідуальне опалення у квартирах, що знаходяться в новобудовах. І найкращий варіант в такому випадку – вирішити, яку систему опалення Ви обираєте та як саме вона буде встановлена, до того, як робитимете ремонт, адже навіть стяжка на підлозі, зроблена передчасно, підлягає демонтажу, забирає не лише купу грошей, а й часу і сил. Тому плануйте тепло вдома заздалегідь та не нехтуйте порадами професіоналів, адже чіткі розрахунки на точне планування – то вже половина діла.

Зробіть мені монтаж

Монтаж та встановлення систем опалення є не менш важливим етапом, ніж підготовка та планування. Тим більше, що правильний монтаж дозволить сховати теплі поли так, що, у випадку, якщо щось почне підтікати, можна буде просто «поховати» його в підлозі, без необхідності демонтажу.

Якщо ми говоримо про котел та систему батарей, то саме від грамотного розміщення та монтажу котла та комплектуючих залежить і за скільки система буде прогріватися, і скільки грошей Ви будете витрачати на опалення квартири.

Економ Тепло завжди на сторожі комфорту та тепла у Ваших оселях.