Будь-який інтер’єр – це атмосфера, яка, незалежно від обраного стилю та дизайну, має робити комплімент естетизму особистості, заспокоювати, сприяти релаксації. Фактично дизайн інтер’єру не повинен кидатися в очі, але він безперечно повинен мати внутрішню реакцію людини як почуття комфорту. А комфорт і затишок – це не тільки кольори і форми, а ще місце людини в цьому інтер’єрі, де вона може природньо займатися своїми справами, стояти, сидіти, лежати, виконувати ту фізичну активність, яка є для неї нормальною.

Ми розуміємо яку важливу роль відіграють меблі в інтер’єрі, тому радимо, якщо Ви вирішили купити стільці, стіл, чи будь-яку іншу меблеву оздобу для Вашого місця сили, не нехтуйте порадами професіоналів, обирайте якісні матеріали та довіряйте перевіреним виробникам, наприклад, з якими працюємо ми, магазин меблів Брістоль mebli-bristol.com.ua.

Трон для кожного

Стілець як предмет меблів має вирішальне значення ще з часів Давнього Світу. Людство постійно покращує всі свої винаходи, та, виявляється, як і тисячі років тому, стілець зі спинкою – найкращий варіант і сьогодні.

Який стілець обрати – справа кожного і універсальних порад тут бути не може, але є базові рекомендації від наших дизайнерів, які дуже добре знають свою справу, а, тому, до них точно варто дослухатися:

  1. Якщо любите класику та максимальну природність, обирайте жорсткі стільці, що повністю виготовлені з деревини та можуть бути як вкриті лаком, демонструючи всю красу натурального матеріалу, так і пофарбовані. Пасують до інтер’єру в стилі модерн, кантрі та прованс.
  2. Популярний нині хай тек вимагає мінімізації деталей, проте турбується про комфорт та практичність, а тому з ним найкраще пасуватимуть напівм’які стільці, що мають м’яку подушку на сидінні та жорстку спинку. Цікавим варіантом є барні стільчики, або ж стилізація під них, оздоблені шкірою, металевою фурнітурою, створені, аби закохувати в себе.
  3. Якщо потрібні яскраві акценти в інтер’єрі, тут також допоможуть стільці правильної форми. Наприклад, м’який стілець з підлокітниками, що виглядає як місце для коронованої особи, є надзвичайно зручним і може мати абсолютно різне оздоблення, що робить його ідеальним для будь-якого стилю.

Доречні до будь-якого інтер’єру

Які стільці обрати, як їх вдало поєднати з іншими меблями, та як скомбінувати різні стільці в одній кімнаті – це завдання для наших консультантів, які радо допоможуть Вам в онлайн-форматі, якщо Ви завітаєте на наш сайт mebli-bristol.com.ua. Також можна не лише отримати консультацію, а побачити все на власні очі, посидіти і не тільки, завітавши до нашого магазину у Львові.

Ми є прямим представником цілої низки вітчизняний виробників меблів, тож маємо найкращі ціни на перевірену та високоякісну продукцію, якість якої гарантуємо!