Вікна – дзеркало нашого будинку. Вони, як вітрина: прикрашають будь-яку квартиру, будинок чи офіс. Саме тому вікна завжди повинні бути чистими і блискучими. Однак, серед своїх щоденних обов’язків не все є час для генерального миття вікон. Вирішити цю проблему допоможе професійна клінінгова компанія.

Вікна – дзеркало нашого будинку. Вони, як вітрина: прикрашають будь-яку квартиру, будинок чи офіс. Саме тому вікна завжди повинні бути чистими і блискучими. Однак, серед своїх щоденних обов’язків не все є час для генерального миття вікон. Вирішити цю проблему допоможе професійна клінінгова компанія.

Миття вікон — просте і водночас складне завдання, яке потребує деяких навичок та знання деталей.

Миття вікна потрібне у квартирі кілька разів на рік. Приблизно раз на місяць, крім зимових місяців. Це продиктовано погодними умовами. Дощовий холодний день заважає частіше мити вікна.

Найкраще мити, коли температура повітря становить 10-25 градусів Цельсія, за невеликої хмарності. Сонячний день – не найкращий час для чищення вікон.

Якщо мити вікна неякісними засобами, можуть з’явитися смуги на склі, усунення яких потребує багато часу, терпіння та акуратності. Це ще одна важлива причина, через яку послуги професійної клінінгової компанії завжди актуальні.

Приміщення, де знаходиться велика кількість людей потребує частого миття вікон. Адже саме брудні поверхні можуть стати причиною втоми, багатьох хвороб дихальних шляхів, а також алергії у дорослих та дітей.

Миття вікон на висоті

Генеральне прибирання або звичайне миття вікон на висоті — діяльність, яка потребує злагодженої системної роботи, відповідного обладнання, яке забезпечить безпеку працівників та якісних миючих засобів. Така послуга поширюється не лише на вікна, а й на інші скляні поверхні – елементи фасаду, даху чи тераси. Очищення вікон на висоті може здійснюватися із землі за допомогою довгих прибиральних пристроїв, канатів для підйому, фахівців-висотників та налагодженої підготовки.

Миття вікон після ремонту

Якщо в квартирі чи офісі закінчився ремонт, вам точно потрібна генеральна мийка вікон. Цей процес складається з кількох етапів:

  1. очищення вікон від твердих залишків штукатурки та пилу, що залишилися після ремонту;
  2. миття вікон з двох сторін, за допомогою професійних засобів;
  3. натирання скла до блиску.

Професійний підхід до справи допоможе заощадити час та гроші.

Скільки коштує миття вікон

Вартість розрахунку послуги миття вікон розраховується індивідуально. Загальна сума розраховується, виходячи з площі обслуговування вікон, складності завдання, періодичності послуги, що надається, і додаткових витрат, які необхідно враховувати при виконанні робіт.

Додаткові фінансові витрати може понести замовник, при необхідності використання спеціальних засобів для виведення надскладних плям з поверхні скла (наприклад моторні олії, мазут тощо) або через делікатність поверхні (наприклад, для вітражів або декорацій).

630b64ebcaba0.jpeg

Як відбувається миття вікон

Після оформлення заявки, наш менеджер надає відповідний договір на виконання робіт. У ньому обов’язково вказується:

  • адресу виконання робіт;
  • час та годинник на замовлення;
  • загальну площу миття вікон;
  • які кошти планується використати;
  • додаткові умови (складність виконання, віддаленість чи використання спецтехніки тощо.).

У договорі також в обов’язковому порядку прописують форс-мажорні обставини, за яких заявка вважається виконаною, а також особливі побажання клієнта.

Тільки після підписання обома сторонами договору у двох примірниках та внесення передоплати у розмірі не менше ніж 40% від загальної суми фахівці компанії приступають до виконання заявки.

Оплата за послуги може бути як готівкою, так і безготівковою формою. «Clean» працює з фізичними та юридичними особами будь-якої форми власності.

Де замовити мийку вікон

Якісну та швидку послугу миття вікон за будь-яких умов, з використанням найновішого обладнання та інші клінінгові роботи можна замовити у команди фахівців — компанії «Clean» https://clean.lviv.ua/, залишивши заявку на сайті. Подаруйте брудну роботу нам.