Комфортні та зручні ортопедичні матраци для диванів та ліжок забезпечать вам чудовий відпочинок та здоровий спокійний сон на кожний день. Однак через широкий асортимент безлічі магазинів, що займаються реалізацією подібної продукції на цьому сегменті ринку, не може не виникнути питання, який купити матрац для комфортного та здорового сну, щоб він ідеально підходив саме для вас.

Сучасні провідні вітчизняні та європейські фірми-виробники пропонують на сайті magdek.com.ua інтернет магазину “Магдек” купити ортопедичні матраци у Львові з найрізноманітніших матеріалів. Так, наприклад, ви можете вибрати недорогий матрац на двоспальне ліжко 160 200 з наповнювачем з вже традиційної повсті, пінополіуретану, синтепону або вовни. Крім того, варто звернути увагу на матраци європейського виробництва з такими сучасними наповнювачами як кокосова койра, натуральний або штучний латекс. Перевірте наявність сертифіката, який підтвердить всі гігієнічні та екологічні властивості наповнювача.

Крім того, на сучасному ринку зустрічається і матрац 80х190 з аератором: завдяки спеціальному компресору відбувається постійна циркуляція повітря всередині системи у шаховому порядку. Такі європейські або вітчизняні матраци також називають протипролежними.

Далі, опинившись на такому заході, як розпродаж матраців, зверніть увагу на тип конструкції: всі матраци діляться на пружинні та безпружинні. Пружинні блоки можуть складатися з переплетених між собою пружин (залежних) або з окремих (незалежних): при цьому кожна пружина працює незалежно від інших, що оточують її. Пружинні жорсткі матраци рекомендовані людям із зайвою вагою, тому що після ночі на занадто м’якому матраці не виключена поява болів у спині через відсутність підтримки хребта в природному стані під час сну. М’якіші безпружинні матраци Львів рекомендує купувати для худих людей (не чинять тиску на тіло) і є моноблоком з латексу або кокосової койри. Водні повітряні матраци також належать до безпружинних.

Також слід звертати увагу на ширину матраца, прямо в магазині не соромтеся прилягти на нього: якщо відразу буде незручно – то ви заздалегідь позбавите себе неприємностей, пов’язаних з подальшим поверненням покупки. Ці прості поради допоможуть вам визначитися з вибором матраца і надалі насолоджуватися повноцінним відпочинком та здоровим сном на своєму ліжку.