Міські рюкзаки вже давно стали чудовою альтернативою звичним сумкам, враховуючи динамічний ритм життя у мегаполісі. В результаті весь вантаж знаходиться за спиною, а значить, руки залишаються абсолютно вільними, ніщо не сковує руху. Щоб обрати відповідний рюкзак, достатньо ознайомитися з багатим асортиментом на сайті інтернет-магазину https://cityline.ua/, де запропоновано безліч моделей від популярних брендів.

Однак величезні каталоги дещо ускладнюють процедуру підбору зручного рюкзака, тому слід звернути увагу на кілька важливих критеріїв:

  • Об’єм даного жіночого аксесуара залежить від того, що саме в ньому переноситимуть і в якій кількості.
  • Модель обирають з урахуванням особливостей відділень – враховується їхня кількість, розмір, способи застібки.
  • Внутрішню конструкцію та розміри визначають за рахунок габаритів предметів та речей, які планується переносити (наприклад, чи поміститися всередину ноутбук, планшет або папка з документами).

Окремим критерієм є дизайн рюкзака, який залежить від індивідуальних уподобань кожної модниці. У продажу представлені моделі яскравих відтінків або класичних кольорів – чорний, сірий, білий.

Різновиди міських рюкзаків

На вибір сучасним модницям запропоновано безліч оригінальних міських рюкзаків, що відрізняються своєю конструкцією. В асортименті представлені такі моделі:

  • Класичні прямокутні рюкзаки, які вважаються універсальними та можуть бути використані, як для повсякденної експлуатації, так і для регулярних подорожей.
  • Рюкзак-портфель – чудово підходить під діловий стиль. Таким чином, рюкзак може легко виконувати функцію об’ємного портфеля.
  • Рюкзак-слінг – це модель трикутної форми, яка має лише одну лямку для зручного перенесення. Важливою перевагою є те, що отримати доступ до цього аксесуара можна, не знімаючи його з плеча.
  • Складні рюкзаки – компактні моделі, які у порожньому вигляді швидко складаються до мінімальних розмірів та поміщаються навіть у кишеню куртки, штанів.
  • Рюкзак рол-топ – це сумка обтічної форми, яка має одне містке відділення та закривається вгорі.

Якщо ви не можете вирішити, що обрати – сумку або рюкзак, можна підібрати ідеальний аксесуар-трансформер. Залежно від настрою та стилю, свій образ можна буде доповнити зручним рюкзаком або оригінальною сумкою з короткими ручками. Також при виборі варто врахувати оптимальну кількість кишень, наявність/відсутність додаткових елементів декору.