Навушники – це не тільки чудовий спосіб насолоджуватися улюбленими мелодіями, де б ви не знаходилися. Вони також є відносно недорогим способом насолоджуватися музикою із пристойною якістю звуку. За умови, що ви купуєте правильну модель. Ці «правильні» моделі охоплюють безліч стилів: in-ears, on-ears, over-ears, провідні, бездротові або справжні бездротові, студійний або з шумопоглинанням. Отже, в який тип ви повинні інвестувати? Нижче наведено огляд, який допоможе в цьому розібратися. Оскільки в ньому представлені найкращі навушники різних стилів найвищої якості.

Sony WH-1000XM5

Навушники радують сенсаційною чистотою звуку. Також приємно чути напористий, точний та рухливий бас. Ці навушники можуть стати новими фаворитами Bluetooth ANC. Оскільки виробнику може бути складно постійно підвищувати якість звуку продукту від покоління до покоління, це те, що Sony вдалося зробити з бездротовими навушниками WH-1000XM5. Хоча якість збірки може здатися менш преміальною, але зате, тепер якість звуку вийшла на новий рівень.

Apple AirPods Max

Навушники забезпечують чудовий кінематографічний просторовий звук та якісне шумозаглушення. Apple надає продукт виняткової якості збірки. Але вам потрібні iPhone або iPad, щоб використовувати їх по максимуму. Вони будуть працювати і з продуктами сторонніх виробників, які використовують стандартний Bluetooth 5.0, але ви проґавите багато унікальних функцій навушників.

Beyerdynamic DT 900 Pro X

Beyerdynamic називає DT 900 Pro X студійними навушниками преміумкласу, але використовуючи ці навушники незрозуміло, що робить їх менш підходящими для домашнього використання. Вони добре зроблені, зручні та звучать чудово, тому незалежно від того, призначені вони для студії чи ні, вони, безумовно, вам сподобаються. Одночасно DT 900 Pro X забезпечують усе: роздільну здатність, стабільність та контроль, необхідні для аналізу запису, і передають емоційну дію музики, яка відчувається при реальній присутності.

Panasonic RZ-S500W

https://headphones.expert/panasonic-rz-s500w-review/

Ці навушники – перший досвід компанії в галузі бездротових навушників з шумозаглушенням. RZ-S500W мають технологію шумозаглушення та звук, які знаходяться на висоті. Також навушники оснащені двома мікрофонами для голосових дзвінків та режимом Ambient Mode. Час автономної роботи становить 19,5 годин (6,5 годин від самих навушників та 13 годин від зарядного пристрою).

Ви також отримуєте п’ять розмірів ear tips, щоб отримати найбільш надійну посадку.

Grado SR325x

62f76c19c367b.jpg

Навушники мають відмінну деталізацію, динаміку і дуже видовищну виставу. А міцна конструкція дає гарантію того, що при користуванні навушниками, вони не розваляться через 1 день. Помістіть цю топову модель SR325x поряд з її безпосереднім попередником, їх мало чим можна буде відрізнити, але все ж SR325x звучать помітно чистіше і чіткіше, ніж їх попередник. У порівнянні з іншими виробниками, Grado досить чесно оцінили ці навушники, оскільки в каталогах маркетплейсів їх ціна становить 13154 грн, що є цілком нормальною вартістю для навушників такого рівня.