Якщо ви тільки придбали свій перший автомобіль, то напевно у вас виникає безліч питань з приводу його обслуговування. Як ремонтувати, де проходити діагностику, а головне, де мити? А адже на відміну від ремонту і заходів по заміні масла, мити авто доводиться в рази частіше.

Яку автомийку вибрати? І якими вони взагалі бувають?

Види автомийок: яку вибрати?

Навіть найновіше і презентабельне авто втрачає свою зовнішню привабливість під шаром бруду і пилу. Чи не доглянутість автомобіля доставляє дискомфорт і самому власнику, адже якщо зовні не все гаразд, то зсередини картина часто аналогічна. У чистому авто ніщо не дратує і не відволікає увагу від дороги. Сучасні мийки пропонують клієнтам різні види послуг. Розглянемо їх.

Ручна. Це сервіс зі спеціальним обладнанням, яким керує навчений персонал. Мийник змиває бруд з автомобіля під напором, а потім очищає залишки вручну. Вам можуть запропонувати сушку, полірування і нанесення воску. Такі мийки бувають різних видів – від експрес до комплексних. Відносно авто цей тип очищення вважається щадним.

Самообслуговування. Послуга, яка набрала особливої ​​популярності за останні кілька років. Варіант досить економічний. Все що потрібно – заїхати в спеціальний бокс і самостійно скористатися обладнанням, шампунями та іншими засобами. Обходиться швидко і недорого. Зрозуміло, тут є певні незручності і недоліки, адже самообслуговування підходить не всім.

Автоматична. На такій мийці все роблять машини. Авто заїжджає в тунель і очищається за допомогою спеціального обладнання. У такого виду послуг також є свої переваги і недоліки. З одного боку – швидко і зручно, а з іншого – є ділянки, з якими можна впоратися тільки вручну.

Автомийка у Львові цілодобово

Найнадійнішим варіантом стане автомийка у Львові https://avtomyika.com.ua/. Тут ви отримаєте комплексні послуги, причому скористатися ними ви можете цілодобово. Ретельне очищення і полірування поверхонь, мийка в важкодоступних місцях, хімчистка салону, багажника, килимків, усунення неприємних запахів.

Також більшість водіїв часто відкладають на потім чистку і мийку в важкодоступних місцях. Цю послугу також надає avtomyika.com.ua. Персонал за допомогою спеціальних щадних засобів впорається із забрудненнями будь-якого типу. Відполірують кермо, панель приладів, декоративні елементи, фари і інші частини автомобіля.

Крім мийки клієнти можуть скористатися професійною допомогою по заміні гуми, шиномонтажом. А поки майстри виконують свою роботу, кожен автовласник може насолодитися чашкою кави в затишній кав’ярні.