Сучасну роботу в офісі неможливо уявити без програми Microsoft Excel. Вона створена не тільки для елементарних підрахунків, а й для проведення складного аналізу даних, їх структурування та групування, обчислення різноманітних функцій. Так само це вдалий інструмент для графічного відображення даних (побудова діаграм, гістограм і багатьох інших графіків). Але, напевно, кожен користувач стикався з проблемою передачі готової напрацювання: в іншому джерелі вона виглядає зовсім по-іншому, некоректно. Щоб уникнути подібних проблем ми найчастіше конвертуємо excel в pdf. Конвертація пост в пдф не залишить байдужими блогерів і СММ фахівців. Які ж способи для цього є, давайте розглянемо основні:

1) За допомогою вбудованих функцій редактора;

2) За допомогою додаткових утиліт;

3) За допомогою онлайн excel pdf конвертор.

Якщо для перших двох методів вам необхідно мати спеціальні навички або довго встановлювати сумнівні додатки, то для останнього – тільки доступ в Інтернет.

Сьогодні таких сервісів є величезна кількість, але всі вони відрізняються зазвичай швидкодією, захищеністю даних і, звичайно ж, ціною. Наприклад, при конвертації excel в pdf ми можемо запропонувати Вам повністю безкоштовні послуги, тобто ми жодним чином не обмежуємо трафік, за рахунок чого Вам не потрібно буде чекати між трансформаціями документів або купувати спеціальні плани. Так само ми не вимагаємо ніякої реєстрації. Вам не потрібно ніде реєструвати вашу пошту.

Ми дуже ретельно і дбайливо ставимося до конфіденційності наших користувачів, тому намагаємося робити більшість змін формату на стороні клієнта. Це виключить можливість збереження будь-яких ваших даних на серверах, адже все буде відбувається безпосередньо за рахунок ресурсів пристрою. На жаль, pdf to excel та word to pdf конвертації ще немає в цьому списку, оскільки на стороні браузера це забирає дуже багато часу, чого б нам не бажалося. Але ми зараз старанно виправляємо це. Зараз є конвертації word to pdf та xls to pdf. Також реалізована можливість редактор зображень

Варто додати, що на цій веб-сторінці ви зможете перетворювати не тільки файли програми Excel, а й Word і Power Point, а після цього з легкістю завантажити вийшов документ на свій гаджет або поділитися ним в Google Drive або DropBox. Ми не зберігаємо ваші файли, посилання і фотографії у себе на сервері. Все конвертації відбуваються у вас на комп’ютері.