Сантехніка від європейських брендів має величезний споживчий попит через високу якість, вишуканий дизайн і функціональність в цілому. Одним із найбільших та відомих виробників сучасної сантехніки є компанія Bruma. У каталозі бренду можна зустріти всілякі товари для дому, дачі та офісних приміщень.

Асортимент бренду Брума досить різноманітний. До уваги покупців запропоновані такі крани:

  • Одноважільні моделі – вважаються найбільш популярними за рахунок простої конструкції. Управління здійснюється за допомогою однієї ручки, яка повертається в різні боки: вправо/ліворуч та вгору/вниз. В результаті відбувається швидкий процес регулювання напору та температури води.
  • Двовентильні моделі – відрізняються двома окремими кранами для гарячої та холодної води. Наприклад, в колекції Imperial можна знайти оригінальні крани, виготовлені «під старовину».
  • Термостатичні моделі – додатково укомплектовані нагрівальним пристроєм, здатним підтримувати необхідну температуру води. Такі пристрої можна зустріти у колекції Termostaticas.
  • Безконтактні моделі – одні з найсучасніших та найновіших кранів в асортименті бренду. У їх конструкції був передбачений датчик вбудованого типу, який автоматично відкриває подачу води під час піднесення рук до сенсору.

Величезна кількість колекцій та широкий модельний ряд дозволяють покупцям підібрати сантехнічні товари на будь-який гаманець.

Особливості та переваги продукції бренду Bruma

Серед величезного списку переваг сантехніки від компанії Bruma важливо відзначити певний список виробів різних видів та призначення:

  • для ванни;
  • для душу;
  • для раковини;
  • для біде;
  • для кухонної мийки.

Якісні крани були виготовлені з унікального матеріалу – безсвинцева латунь. Наявність обов’язкового напилення в якості хромованого покриття покращує властивості матеріалу, і навіть продовжує його експлуатаційні терміни. Таким чином, сантехнічні вироби не зазнають негативного впливу корозії, що особливо важливо за умов підвищеного рівня вологості. Крім того, за рахунок хромованого покриття поверхня сантехніки отримує ефектний блиск та  залишається гладкою.

Важливою особливістю продукції від португальського бренду Bruma є також наявність офіційної гарантії, що підтверджує гідну якість всієї сантехніки. Безсвинцева латунь не боїться накипу, різких температурних змін, а також вважається безпечним матеріалом, як для людини, так і для всієї екології.