Регулярна мігрень, постійне почуття втоми, болючі відчуття в області шийного та спинного відділу – з цими проблемами може зіткнутися кожен, незалежно від віку та статі. Щоб повною мірою відновити рухові функції людського організму необхідно використовувати високоякісні ортопедичні товари. Різноманітний асортимент таких сертифікованих товарів пропонує ортопедичний магазин у Львові – Ортомедика, де до уваги клієнтів доступні такі позиції на вибір:

  • Ортопедичне взуття для дітей та дорослих.
  • Ортопедичні устілки.
  • Аплікатори Кузнєцова та Ляпко.
  • Ортопедичні килимки.
  • Ортопедичні подушки для сну.
  • Подушки для сидіння та попереку.

Наприклад, спеціальні масажери та устілки покликані надати первинну та вторинну профілактику різноманітних системних захворювань; матраци та подушки відповідають за здоровий та міцний сон.

Кожен із представлених товарів ортопедичного типу відрізняється певним завданням, спрямованим на збереження максимального комфорту для людського організму або окремих частин тіла.

Переваги застосування ортопедичних товарів

У західних протоколах лікування ортопедична продукція вже давно займає лідируючі позиції завдяки своїм неймовірним властивостям й можливостям. Сучасна медицина в Україні поступово реформується, що дозволяє розширювати «асортимент», який вже використовується при лікуванні різних захворювань, їх профілактики.

Асортимент ортопедичних товарів включає десятки різних підкатегорій. Тому кожна продукція відрізняється індивідуальним переліком актуальних переваг. Незважаючи на це, відзначають та виділяють кілька універсальних переваг, характерних практично для всієї лінійки товарів:

  1. Швидке відновлення форми після навантаження.
  2. Гарантія правильного анатомічного положення дихальних шляхів, що позитивно впливає на нормалізацію кровообігу в організмі.
  3. Наявність повітропроникної структури, за рахунок якої матеріал дійсно «дихає», тому виключена ймовірність розмноження пилових кліщів або появи грибкових пір. У результаті такі товари вважаються абсолютно гіпоалергенними.
  4. Високі показники гігієнічності, оскільки матеріал неспроможний поглинати сторонні запахи, і навіть не притягує пил.

Крім того, всі ортопедичні товари мають ще одну важливу відмінність від звичайних виробів – наявність лікувального ефекту, тому при покупці рекомендується попередньо проконсультуватися з фахівцями, які допоможуть визначитися з вибором.