Лазерна епіляція у Львові – неінвазивна та безпечна процедура, яка не травмує шкіру та абсолютно не впливає на роботу внутрішніх органів. Якщо епіляцію виконує кваліфікований фахівець, який дотримується протоколу, опіки та шрами не залишаються. При цьому обов’язковою умовою є дотримання клієнтом салону рекомендацій майстра щодо підготовки до маніпуляції та післяпроцедурного режиму. Зупинімося докладніше на особливостях підготовки до видалення волосся лазером.

Що не можна робити перед лазерною епіляцією

Якщо раніше волосся в зоні, яка підлягає обробці лазерними імпульсами, видалялося за допомогою пінцета, електроепілятора, воску або цукрової пасти, за 3–4 тижні перед записом до салону варто перейти на станок для гоління. Крім того, слід дотримуватися таких обмежень.

  1. Протягом 2 тижнів перед епіляцією не можна засмагати. У багатьох салонах Львова для процедур використовується діодний лазер, який не є ефективним на темній шкірі. Більше того, маніпуляція на шкірі зі свіжою засмагою може призвести до подразнення, інколи навіть до опіків.
  2. Протягом аналогічного періоду заборонено приймати фотосенсибілізуючі препарати – антибіотики групи тетрациклінів та фторхінолонів, сульфаніламіди. У разі їх приймання існує ризик опіку.
  3. На 3 дні перед сеансом в салоні необхідно відмовитися від відвідування лазні, сауни, басейну, від використання лосьйонів та іншої косметики зі спиртом, скрабів. Інакше можливі роздратування.

Відкласти візит до майстра варто під час застуди, герпесу, запальних процесів в організмі, за наявності ран та шкірних захворювань у зоні дії лазера.

Навіщо голити волосся перед лазерною епіляцією

Волосяний покрив за день до сеансу необхідно поголити станком. Такий захід є необхідним, оскільки забезпечує спрямовану дію світлового променю на цибулину. Відрослий волосяний стрижень забиратиме частину енергії на себе, а отже, ефективність процедури знизиться.

Одразу перед сеансом голитися не варто через високу ймовірність подразнень, необхідно, щоб пройшло хоча б 12 годин. Видалення волосся депіляторним кремом є небажаним.

Безпека під час проведення маніпуляції

У салонах лазерної епіляції TK Laser в м. Львів, як і у всіх косметологічних центрах, під час обробки волосистих ділянок лазером майстер та клієнт перебувають у захисних окулярах: яскраві спалахи лазера негативно впливають на зір. Крім того, фахівець приступає до процедури лише після вивчення анамнезу клієнта та виключення протипоказань.