Ринок Шувар – один із найбільших майданчиків для торгівлі сільськогосподарською продукцією в Україні, являючись при цьому найбільш масштабним у західному регіоні нашої країни.

Жителі Львова чудово знають цю локацію, роблячи там вигідні закупівлі свіжих та якісних товарів за дуже вигідними цінами. Тепер же завдяки компанії «Інтернет-ринок Шувар» їм також доступна і доставка продуктів прямо до оселі. Іншими словами, кожен користувач має можливість придбати товари за оптовими цінами на ринку, не виходячи в буквальному значенні слова з власного дому.

Основні пропозиції

Продукція від українських фермерів, а також те, що імпортується з різних країн – це те, що ви можете замовити через сайт нашої компанії. До асортименту віртуального каталогу входить величезна кількість товарів, а саме:

  • свіжі овочі та фрукти – домашня картопля, морква, буряк, безліч різних сортів яблук, зелень, горіхи, гриби та багато чого іншого;
  • молокопродукти та яйця – у тому числі, й благородні сорти твердих сирів;
  • м’ясо, риба та птиця, а також ковбасні вироби;
  • заморожена продукція – ягоди, фрукти, гриби, готове до вживання тісто, морозиво та різні напівфабрикати;
  • хліб та випічка – житній, з вищих сортів борошна, на заквасці, а також солодкі борошняні десерти;
  • бакалія, соуси та спеції, консерви.

Також до списку товарів, що пропонуються інтернет-ринком, входить і хороший вибір алкоголю, різних солодощів, напоїв, безглютенових продуктів тощо. Окремим списком йде все необхідне для приготування суші та ролів. Окрім того, йдучи назустріч побажанням споживачів, ми також пропонуємо додатково товари побутового призначення. Тут можна знайти одноразовий посуд, господарські рукавички, упаковку для декору та навіть одноразові захисні маски.

У чому наші переваги?

Головною особливістю обслуговування клієнтів є можливість оформляти свої замовлення на товари у будь-який зручний для них час. До інших важливих моментів співпраці з компанією слід зарахувати таке:

  • швидка доставка у робочий час, вказаний на сайті, по всьому Львову, включно з форматом доставки прямо до дверей квартири;
  • можливість робити замовлення для мешканців міст-сателітів Львова;
  • комфортні ціни за надання послуги – про всі подробиці з цього приводу ви дізнаєтеся безпосередньо на сайті;
  • багатоваріантність  оплати – Visa/Mastercard, готівкою, за перерахунком або грошовим переказом.

І найголовніше – представники компанії завжди готові йти назустріч своїм клієнтам. Дотримуючись закону про права споживачів, ми практикуємо можливість повернення товарів – у тих випадках, якщо вони не відповідають заявленим характеристикам свіжості та придатності.