Пластична хірургія надає унікальну можливість людині усувати серйозні недоліки та вади зовнішності. Естетична медицина – це шлях до емоційного та фізичного комфорту, оскільки вона дозволяє виправити практично будь-яку безнадійну ситуацію. Якщо ви готові змінювати свою зовнішність і полюбити себе ще більше – фахівці клініки Genesis завжди готові допомогти у вашому прагненні.

Ключові лінії діяльності Genesis

Залежно від того, які цілі ставить перед собою наш клієнт, пластична хірургія прайс з послуг якої ви знайдете прямо на сайті, передбачає  два основних напрямки – естетичний та реконструктивний. При різних показаннях щодо процедур в обох випадках пацієнту потрібна корекція зовнішності:

  • естетична – дозволяє покращити анатомію обличчя та тіла, проводиться переважно за бажанням клієнта;
  • реконструктивна – має на увазі медичні показання, дає можливість ефективно усунути анатомічні дефекти, отримані в результаті травми або ж такі, які мають уроджений характер.

Поєднання обох напрямків пластичної хірургії дозволяє досягти максимально якісних результатів. По суті, це найкраща пластична операція, покликана зробити життя пацієнтів клініки цікавим та щасливим.

У чому наші переваги?

Якщо ви шукаєте визнаних фахівців з великим досвідом для естетичної хірургії, то клініка Genesis – саме те, що вам потрібно. Звертаючись до нас, кожен клієнт може розраховувати на комфортне обслуговування та супровід на всіх етапах – від першого звернення до виписки. До послуг пацієнтів:

  • повна оцінка стану організму в оснащених за останнім словом медицини діагностичних лабораторіях;
  • велика команда справжніх професіоналів, які мають величезний багаж знань та гарний досвід у роботі;
  • моделювання потенційного результату на етапі до проведення операції;
  • комфортні палати із високим рівнем сервісу.

Усі операції проводяться після ретельних досліджень, від  різних фахівців, а також після отримання висновків лабораторних досліджень. Вартість послуг із пластичної хірургії залежать від складності техніки проведення операції, ціни препаратів та витратних матеріалів, що використовуються під час корекції. Відгуки пацієнтів, розміщені на сайті щодо роботи наших хірургів, є вагомим підтвердженням їхньої високої кваліфікації.

Записатися на консультацію до хірурга можна шляхом оформлення заявки на сайті або зателефонувавши до нас.