Будь-яке приміщення, де живуть, відпочивають чи працюють люди, потребує облаштування спеціальним сантехнічним обладнанням. За великим рахунком, це складне словосполучення означає добре знайомі людині предмети, що використовуються нею щодня. Головне їхнє призначення – допомога користувачеві у дотриманні санітарно-гігієнічних норм у приміщенні, а також створення оптимальних умов комфортного проживання. Сантехніка  може встановлюватися скрізь – у санвузлах квартир та приватних будинків, офісів, місць громадського обслуговування, підприємств, готелів, будинків відпочинку, шкіл, дитячих садків, таке інше.

Асортимент продукції цього плану є досить різноманітним. При покупці виробів зазвичай враховується багато різних факторів. Це певний розмірний діапазон, і конструкційні особливості. і сфера застосування, і матеріал виготовлення, марка виробника, і зовнішній дизайн. Забезпечити великі можливості для вибру, а також надати все необхідне для облаштування кухні або санвузла зможе інтернет-магазин Svitsanteh.

Світ якісної сантехніки: наші пропозиції

Сайт нашого онлайн-майданчика дає можливість швидко та безпомилково вибрати якісні вироби наступного виду:

  • душові елементи – кабіни, піддони, бокси, двері, перегородки;
  • ванни – акрилові та сталеві, у різній конфігурації, а також гідромасажні системи та звичайні шторки;
  • пристрої для санвузлів – унітази, біде, пісуари, раковини та п’єдестали до них;
  • змішувачі – у ванну, душ, кухню, для умивальника, а також душові гарнітури та комплекти;
  • рушникосушки – електричні, водяні, комбіновані;
  • меблі для ванної – тумби, пенали, дзеркала;
  • інсталяції – для біде та унітазів;
  • сифони – для біде, ванної, душових кабін, умивальників, а також трапи для душової.

У великому асортименті в нашому магазині є додаткові аксесуари, необхідні для облаштування кухні та ванних кімнат. До їх списку входять гачки для рушників, дозатори рідкого мила, тримачі туалетного паперу, шланги та багато чого іншого.

Хто виробник?

Якщо раніше практично вся якісна сантехніка вироблялася виключно у кількох європейських країнах, то сьогодні продукцію цього типу можна побачити під різними світовими брендами. Досить багато хороших виробників із Німеччини – їхня продукція повною мірою відображає відповідальне ставлення до роботи всіх співробітників заводів. Така сантехніка – найкраще рішення для сучасної людини, яка прагне спрощення свого життя та простору.

Не менш популярні користувачі швейцарські виробники. Їхня продукція відрізняється яскравим та сучасним виконанням, надаючи можливість підібрати сантехнічні вироби у будь-якому стилістичному виконанні.

Скористатися нашим сайтом дуже легко. Потрібно тільки вибрати відповідний товар, оформити заявку на покупку, визначитися зі способом оплати та отримати доставку за допомогою транспортних служб України.