Розвиток нових технологій дає нам можливість використовувати інноваційний формат освітлення не лише у промислових, а й у побутових масштабах. На сьогоднішній день досить широко застосовуються світлодіодні світильники на сайті Elektrovoz вони представлені у великій різноманітності асортименту.

Такі вироби можна встановлювати в будинках, квартирах, в офісах і на виробництві. Популярність та затребуваність світлодіодні світильники отримали, завдяки низькому споживанню електроенергії, високим показникам міцності та стійкості до вологи, розширеному діапазону робочих температур.

Характерні особливості світлодіодів

Конструкційно такі світильники складаються з міцних та екологічно чистих матеріалів. Термін служби становить біля 15-25 років при експлуатації приблизно 10 годин на день. Якщо говорити про оптичні та електричні параметри пристроїв, то вони відрізняються великою різноманітністю, серед яких особливо слід відзначити найбільш значущі:

  • світловий потік – від 3200 до 6000 люмен, перший варіант більше підходить для будинку, другий – для вулиці;
  • потужність – у домашніх умовах використовуються варіанти від 3 до 15 Вт, на вулиці – до 200 Вт;
  • колірна температура – найчастіше покупці віддають перевагу показнику від 3000 К до 5000 К;
  • клас захисту – передбачає вибір відповідно до умов експлуатації, тому для офісів підходить IP40, для вулиці – PI65;
  • ефективність – на сьогоднішній день даний параметр передбачає діапазон від 90 лм/вт до 120 лм/вт;
  • робоча напруга мережі – найчастіше вона дорівнює 220 В, при частоті 50 Гц.

Всі ці моменти зазвичай прийнято брати до уваги, вибираючи  потрібний тип світлодіодів. На сайті elektrovoz.com.ua ви легко знайдете оптимальний для вас формат виробу.

Наші пропозиції

Каталог продукції включає все необхідне для встановлення ефективного освітлення за допомогою світлодіодів. До уваги споживачів надаються:

  • інтер’єрні, офісні, лінійні, промислові, смарт-світильники та багато чого іншого;
  • вироби від найкращих виробників, перевірених часом;
  • пристрої різної конфігурації – прямокутні, трубчасті, овальні, кубічні, багатогранні, у рамках та інше;
  • у всіляких відтінках – золото, срібло, у світлій та темній колірній палітрі;
  • у різному форматі цоколя.

Окрім того, користувачі мають можливість вибрати силу світлового потоку, параметри світла, кут розсіювання, потужність, тип монтажу та матеріал, що використовується у процесі виробництва виробів.

Як замовити

Оформити заявку на покупку ми пропонуємо прямо на сайті магазину. Зручний рубрикатор дозволяє відсікти все зайве, залишаючи тільки найприйнятніші для вас варіанти. Оплата проводиться будь-яким зручним для вас способом, доставка здійснюється силами транспортних служб України в усі регіон нашої країни.