Проблема чистої води актуальна для всієї України. Якщо ви хочете споживати лише якісну та смачну воду, то вам варто звернути увагу на послуги компанії «Молодо», яка пропонує зручний сервіс доставки.

Для жителів та гостей міста замовлення питної води у львові – справа, яка потребуватиме мінімум зусиль, і при цьому забезпечуватиме велику економію часу. Отримати її на вказану адресу за цілком доступною вартістю зможе фактично кожен. 

Чому варто надати перевагу саме «Молодо»?
Власний будинок, квартира, офісна компанія, підприємство, лікарня, дитячий садок чи школа – ми співпрацюємо фактично з усіма, забезпечуючи максимально зручні умови обслуговування.  Оформити замовлення на доставку можна безпосередньо на сайті, через спеціальний застосунок, або телефонуючи нам на вказаний номер. Оцінити перевагу такого формату змогло вже безліч користувачів, і полягають вони у наступному:

  • надзвичайно висока якість природньої води, яка проходить спеціальне очищення на сучасному обладнанні;
  • зручне придбання – наші клієнті позбавлені необхідності самостійно носити важкі бутлі додому чи на роботу;
  • постійність – ми забезпечуємо підвезення води за зручним для вас графіком, який ви встановлюєте самі;
  • можливість вибору – наші замовники зазвичай споживають ту воду, яка їм найбільше смакує;
  • здоровий спосіб життя – якість води впливає на стан організму, а наша вода підтверджена сертифікатом якості.

Окрім того,на майбутнє компанія «Молодо» планує зробити доставку води ще більш доступною фінансово для львів’ян та гостей міста.

Як можна замовити питну воду у Львові через «Молодо»?

Завжди мати прохолодну та свіжу воду вдома або на робочому місці дає можливість декілька варіантів доставки:

  1. В режимі онлайн. Для цього потрібно скористатися сервісом компанії, вибрати оптимальний для себе варіант продукту, вказати кількість і зручний час для доставки. Обираючи цей формат, ви суттєво економите свій час. 
  2. За телефонним дзвінком. Цим способом користується досить багато замовником, адже він найзручніший. Досить лише внести телефони компанії до своєї телефонної книжки, та замовляти потрібну кількість води тоді, коли вам зручно.

Оплату можна проводити або готівкою, або банківською картою. Всю інформацію про асортимент пропозицій, вартість, методи оплати та інше можна дізнатися безпосередньо на сайті. Реєстрація на ньому дає змогу отримати власний кабінет, де можна оформлювати замовлення та слідкувати за розрахунками. Зручний інтерфейс сайту буде інтуїтивно зрозумілим навіть для недосвідчених користувачів.

Особливості вибору

До уваги споживачів – різноманітний формат фасування води. Економним варіантом вважається бутель на 18,9 літрів, який найкраще підходить для офісів, магазинів, лікарень тощо. Додому подібний формат замовляють ті, хто не любить часто здійснювати покупки. 

Для щоденного використання ми пропонуємо зручні пляшки. Їх найчастіше беруть з собою у дорогу, купують для туристичних подорожей та для інших потреб дорослих і дітей. Надзвичайно стильним варіантом стане металева пляшка з водою. Такий тип подачі зазвичай затребуваний на різних заходах, урочистостях тощо. 

Щоб економити, зовсім не потрібно прикладати багато зусиль, йти до магазину та нести тяжкі пляшки. Замовляйте чисту питну воду вже зараз, і вона негайно буде доставлена до вас додому чи до офісу. Якість продукції та сервіс при замовленні у нас завжди на високому рівні. Основний акцент при цьому – лише на задоволенні потреб клієнтів.