Міжнародні перевезення – послуга, якої потребує все більше українців. Вона може стосуватися як пасажирських перевезень, так і доставки різноманітних вантажів. Компанія ePereviznyk, яка працює у цій сфері з 2018 року, робить все для того, щоб ви змогли подорожувати максимально зручно та недорого.

Окрім того, до переліку послуг цього сервісу входить Міжнародна доставка посилок – від дверей до дверей формат якої гарантує швидкість, зручність та безпеку. На відміну від пересилок у місцевому масштабі, міжнародна доставка має деякі особливості, про які добре обізнані фахівці ePereviznyk.

Специфіка доставок посилок 

Міжнародні доставки передбачають необхідність заповнення певних документів. Організаційні процеси у плані транспортування теж будуть більш складними. Окрім того, кожен такий вантаж неодмінно має проходити перевірку на митниці. Всі ці та інші моменти обов’язково враховуються під час пересилання вантажів з Європи до України та навпаки. 

Компанія, ePereviznyk – Ваш надійний партнер у комфортабельних перевезеннях та доставці посилок з України в Європу працює у багатьох напрямках. Ознайомитися детально з переліком міст у нашій країні, Німеччині, Бельгії, Нідерландах можна безпосередньо на сайті сервісу.  Найважливішою перевагою роботи компанії є індивідуальний підхід до кожного замовника. До інших позитивних моментів можна віднести наступне:

  • зручне обрахування вартості посилки – в рамках 5 євро за кожен кілограм;
  • збір посилок через платформу Нової Пошти у містах України;
  • гнучка система тарифів для постійних замовників;
  • доставка безпосередньо до рук клієнта.

Важливо те, що компанія не висуває умов з приводу обмежень загальної ваги посилки. Ми працюємо з будь-якими форматами та габаритами, пропонуючи цілком прийнятну ціну. Замовляючи послугу з доставки посилок, наші клієнти можуть бути впевненими  у її цілісності та збереженні протягом усієї дороги.

Подорожі з ePereviznyk – швидко та комфортно

Якщо ви хочете відвідати своїх родичів у Європі, чи збираєтеся туди у відрядження, або ж ваша родина запланувала туристичну подорож у відпустці – ми готові доставити вас до будь-якого міста з нашого списку. У переліку гарантій – максимальний рівень комфортну у дорозі, послуги професійного водія та зручний салон транспортного засобу. У випадку індивідуальних поїздок чи сімейних відпусток у вас є можливість замовити оренду приватного автомобіля з водієм. 

Чому варто їхати саме з ePereviznyk? Причин для такого формату подорожей декілька:

  • Мінімальний час у дорозі. Наші водії вибирають найбільш оптимізований та безпечний маршрут. Вони постійно моніторять ситуації на дорогах, надаючи перевагу найменш завантаженим прикордонним пунктам.
  • Малі пасажирські групи. Всього 8 місць у транспортному засобі – це значить більше простору для кожного та менш тривалий період перетину кордону. 
  • Надійність та безпека для пасажирів. Перевезення здійснюють досвідчені водії з великим стажем перебування за кермом. Всі транспортні засоби обов’язково проходять технічне обслуговування до рейсу. 

На борту автобусів є все необхідне для комфортної подорожі – можливість для зарядки гаджетів, аптечка, інтернет тощо. Для маленьких пасажирів передбачаються дитячі крісла. Система клімат контролю забезпечує ідеальний мікроклімат за будь-якої погоди. 

Ви можете почати готуватися до подорожі прямо зараз. Просто залиште свою заявку на сайті, і ми неодмінно зв’яжемося з вами для уточнення важливих моментів.