Що спадає на думку, коли уявляємо затишне подвір’я? Думаю, що всі подумали про одне і теж. А саме – бруківку. Це не лише простий матеріал для укладання, але й простий засіб для створення індивідуального, сучасного, модного стилю за доступними цінами.

Сьогодні вибір тротуарної плитки вражає. Однак, як визначитися та знайти своє? Знаємо ми. 

Вибираємо найкращого виробника

Рекомендуємо ТМ “Мій Двір”. Це не просто компанія. Це великий та професійний колектив – 250 осіб, який вміє створювати найкращу продукцію. Доказом цього є довгий шлях розвитку та вдосконалення з 1993 року

Хоча створення сучасної продуктивної виробничої лінії тривало впродовж багатьох років, результат говорить сам за себе:

  • 2019 рік – виробнича потужність підприємства зростає до 300 000 м2/місяць;
  • 2021 рік – компаніязабезпечує доставку продукції, завдяки власному вантажному транспорту.

ТМ “Мій Двір” надає клієнтам гарантію 25 років на всю свою продукцію. Чому? Все просто. Вони впевнені, що їхня тротуарна плитка прослужить набагато довше. Адже, вони виготовляють її, як для себе! Ще одним доказом відмінної якості є мощена їхньою власною бруківкою територія та під’їзна дорога до виробництва ТМ “Мій Двір”. 

Хоча якість їхніх виробів ідеальна, вони постійно працюють над її покращенням. Бруківку ТМ “Мій Двір” без вагань можна використовувати для облаштування приватних територій і не тільки. Вона легко перевтілить будь-яке громадське місце на довершений витвір мистецтва.

Наприклад, бруківка Колор Мікс. З нею легко створити унікальний візерунок. А великий спектр кольорів спрощує пошук ідеального відтінку, який підкреслить всі особливості архітектури.

“Мій Двір” спеціалізуються не лише на виробництві кращої бруківки. Дизайнери компанії допоможуть реалізувати будь-які сміливі ідеї, адже працюють над цим у власному відділі ландшафтного дизайну ТМ “Мій Двір”. Вони професіонали своєї справи, тому знають, яку бруківку вибрати, як правильно її укласти та як розрахувати кількість необхідної продукції.

Вибираємо настрій на кожен день

Кольорова гама бруківки ТМ “Мій Двір” не залишить байдужим жодного, навіть найбільш примхливого клієнта. 

Мають попит такі кольори:

  • графіт – різні відтінки сірого, надають простору сучасному стилю, відмінно поєднуються з кам’яними та металевими елементами;
  • мигдаль – бруківка кольору слонової кістки або золотисто-медового кольору, освіжає та візуально збільшує простір;
  • оливка – цікаве поєднання сірого, зеленого та жовтого кольорів,ідеальне рішення для облаштування громадського простору в класичному стилі;
  • корал – рожево-помаранчевий відтінок, освіжає територію, підходить до різних стилів, класичного та сучасного;
  • кольори колор-мікс – гарне рішення, як для облаштування приватного подвір’я, так і для громадського простору. Обирайте лінійку тротуарної плитки із змішаних яскравих кольорів або ж класичні кольори – білий, чорний, сірий. Популярними є такі новинки -Бісквіт, Етна, Арагон.

Компанія “Мій Двір” поєднує різні кольори. Як результат – тротуарна плитка має відтінки, які схожі на шедеври природи. Тому на продукцію ТМ “Мій Двір” не просто приємно дивитися, нею захоплюєшся. З їхніми виробами можна із задоволенням дати лад будь-якому простору. Тож не дивуйтеся досконалому луку, який отримаєте за допомогою бруківки від ТМ “Мій Двір”.

Вибираємо бруківку

ТМ “Мій Двір” пропонує новинки, класику, різноманітні елементи для гармонійного завершення ландшафтного дизайну. На виробничих потужностях підприємства щодня створюється 11 000 м2 доступної та сучасної продукції. Тротуарну плитку можна переглянути на сайті компанії: Модо, Квадро, Доміні, Палісад “Новатор”, Торні, Теано, Поребрик, L-стінка, Решітка Еко, Віденський камінь, Модерн, Симфонія, Римський камінь, Бруківка Австрійська, Львівська, Фалка, Цегла, Квітник, Бордюр… Таке різноманіття допоможе знайти кращий варіант для будь-яких потреб та можливостей. 

Ви можете комбінувати різні види продукції, міксувати кольори та відтінки, створювати свій індивідуальний стиль. А все, що потрібно для цього зробити, так це звернутися до ТМ “Мій Двір”. Девіз компанії – “Просто Бруківка”. Вони піклуються про те, щоб для клієнта все було максимально просто:

  • просто купити бруківку;
  • просто укласти бруківку;
  • просто і довго користуватися бруківкою.

Однак для кожного з нас головним залишається результат. Тому краще один раз побачити, ніж багато разів почути. Вдалих перетворень з ТМ “Мій Двір”!