Салонна процедура або доступний домашній догляд — що таке холодне відновлення волосся? Сучасні засоби та процедури, спрямовані на оновлення і захист локонів, цікавлять все більше дівчат і жінок.

Секрет популярності простий: неймовірний ефект помітний вже після першого сеансу! Але одразу ж виникають закономірні запитання про засоби, які використовують, технологію їхнього нанесення та специфіку впливу. Чи немає протипоказань, обмежень і негативного впливу? Ми відповімо на всі питання про холодне відновлення, щоб ви дізналися про те, наскільки цей метод ефективний, безпечний і революційний.

Особливості процедури холодного відновлення

Ламкі й тьмяні, ослаблені й тонкі — ваші локони страждають від регулярного фарбування та термічного впливу? Перш ніж купити холодне відновлення волосся в Smooha, варто розібратися, кому необхідний такий догляд і в чому його суть. Підхід є досить інноваційним. Але не менш популярною та поширеною є процедура кератинового відновлення, яка передбачає використання випрямляча та вплив високих температур. Тому холодне відновлення з’явилося як більш щадна альтернатива.

Щодня наше волосся страждає від миття хлорованою та жорсткою водою, використання фена й іншої техніки для укладання та завивки локонів. Влітку ми часто нехтуємо захистом від сонця, купаємося в солоній воді. Раціон харчування та психоемоційний стан також впливають на шкіру, нігті та волосся. Тож причин для погіршення зовнішнього вигляду локонів дуже багато! Холодне відновлення діє комплексно та глибоко. Техніка передбачає лише використання спеціальних засобів, при цьому не потрібен випрямляч або інший термічний вплив.

Холодна реконструкція волосся допомагає за таких проблем, як ламкість, посічені кінчики, пухнастість, втрата насиченості кольору, підвищена електризація, погіршення загального стану волосся після фарбування / завивки. Важливо зазначити, що метод не спрямований на випрямлення. Так можна розгладити лише злегка хвилясті пасма, але кучері варто випрямляти тільки кератиновим відновленням.

Переваги холодної реконструкції волосся

Для початку давайте розберемося, як часто слід проводити холодне відновлення та як довго триматиметься ефект. Зазвичай, фахівці називають термін збереження дії засобів максимум до 4–5 тижнів. Після цього рекомендується повторювати процедуру. Але також можна зробити реконструкцію курсом з перервою тиждень. Останній спосіб рекомендується проводити в салоні з кваліфікованим фахівцем. Якщо ви хочете зробити таке оздоровлення вдома, чітко дотримуйтесь інструкції на упаковці вибраного засобу.

Процедура холодного відновлення волосся має багато плюсів:

  • покращує гладкість та еластичність;
  • робить локони блискучими, слухняними;
  • ущільнює, наповнює та зміцнює кожну волосинку, тому воно менше електризується та пушиться;
  • згладжує посічені кінчики;
  • робить колір насиченішим;
  • підходить для будь-якого типу та кольору волосся, усуває жовтий відтінок у блондинок;
  • не вимагає застосування високих температур та інших агресивних процесів;
  • забезпечує помітний ефект вже після першої процедури;
  • доступна для застосування навіть у домашніх умовах;
  • має демократичну вартість.

Які недоліки холодного відновлення волосся?

Мінусів у цієї процедури істотно менше, ніж плюсів. Деякі фахівці просувають метод виключно як салонний. Але робити реконструкцію можна і в домашніх умовах, достатньо лише вибрати відповідний засіб і виконувати дії строго за інструкцією виробника. Також мінусом для деяких може виявитися те, що ця процедура не спрямована на випрямлення локонів, ваші кучері не стануть прямими. Відсутність гарячого впливу забезпечує ніжне розгладження, більше спрямоване на запобігання сплутування.

Звичайно, досить короткостроковий ефект також варто зарахувати до недоліків. При цьому не варто забувати, що метод дуже щадний і дбайливий, не травмує волосся. Завдяки спеціальному складу засіб глибоко проникає в структуру волосся, наповнюючи його корисними мікроелементами та утворюючи захисну оболонку на поверхні.

До вибору будь-яких доглядових процедур слід підходити уважно. Бажано попередньо проконсультуватися з досвідченим фахівцем, якому ви довіряєте. Метод холодного відновлення чудово зарекомендував себе, отримав тисячі позитивних відгуків, завдяки своїй багатофункціональності, ефективності та делікатності.