Комфортне життя сучасної людини неможливо уявити без наявності водогону в будинку чи квартирі. Приготування їжі, прибирання, прання, миття посуду, гігієнічні процедури – все  це потребує певної кількості водних ресурсів. При цьому, як показує практика, контролювати їх споживання найкраще за допомогою лічильників води https://teplosmart.com.ua/produktsiia/lichylnyky-vody/ – так званих водомірів. Їх вигоди в плані фінансових витрат давно вже пораховані та  озвучені, і тому на сьогоднішній день навряд чи можна знайти житловий або виробничий об’єкт, на яких би не були б встановлені такі прилади. Сучасні виробники пропонують безліч різних модифікацій пристроїв, що передбачають монтаж як у приміщенні, так і на вулиці. На українському ринку представлені варіанти вітчизняного та зарубіжного виробництва. Базова класифікація таких приладів здійснюється з погляду зчитування потоку води та видачі показників. У зв’язку з першим моментом можна виділити наступні типи водомірів:

  • тахометричні – вони забезпечують облік кількості води за допомогою крильчатки турбінки, яка обертається у водному потоці;
  • вихрові – ці пристрої дозволяють визначати різницю тиску в процесі обтікання тіла всередині корпусу;
  • ультразвукові – даний формат приладів базується на різниці акустичних коливань в масі води;
  • електромагнітні – використовують показник щільності електромагнітного поля на різних сегментах водяної труби.

Візуальне зняття показань забезпечують спеціальні табло механічного чи цифрового формату. При неможливості робити це безпосередньо з приладу використовується спеціалізоване обладнання з імпульсними виходами. Важливо те, що його можна використовувати в дистанційному режимі. Автономний формат роботи даного обладнання забезпечують акумулятори або батарейки.

У списку нашої продукції – модифікації, виконані за технологіями високих стандартів, які передбачають оптимальний експлуатаційний ресурс. Користувачам доступні моделі:

  • ETKD і ETWD – одноструменеві тихоходи для гарячої та холодної води;
  • ETKD R 160 – вони містять екрановану магнітну муфту з низьким коефіцієнтом тертя.

Також нашим клієнтам доступні  кабельні системи зчитування даних.  У їхньому переліку – вимірювальні прилади, що працюють у системі «розумний дім», датчики, лічильники та інші аксесуари даного напрямку.

Ми завжди готові до продуктивної співпраці. Щоб скористатися послугами компанії, просто напишіть або зателефонуйте нам, після чого менеджери зв’яжуться з вами для уточнення необхідних нюансів.