Святкових подій так мало в нашому сірому повсякденні, і тому, коли настає такий день, то кожному хочеться, щоб він пройшов якомога яскравіше. На жаль, далеко не завжди проведення заходів проходить гладко, а винуватці торжества отримують бажаний результат.

 А справа вся в тому, що це досить складний процес і важка робота, яка наповнена не лише позитивними моментами і передчуттям свята. І зробити таку роботу можуть тільки справжні професіонали – такі, які працюють в івент-агентстві Lioncom.pro. Ми пропонуємо планування і проведення найкращого для вас свята – організація святкування Нового року, дня народження, ювілею та інших знаменних подій.

Як працює компанія

Сучасні послуги з організації заходів – це цілий комплекс послуг, який на виході і дає той самий проект з оригінальною ідеєю, ефектним оформленням і очікуваним результатом. Залежно від запланованого замовником бюджету це може бути як стандартна програма, так і розробка індивідуального плану, який враховує, наприклад, специфіку діяльності компанії-замовника і багато інших чинників. Докладний список наших послуг включає в себе наступне:

·         організація урочистих заходів – весілля, заручин, ювілеїв, днів народження, Хрестин;

·         заходи до свят – Новий рік, 8 Березня, Різдво, професійні свята та багато чого іншого;

·         організація бізнес-заходів – презентації компаній і їх продуктів, конференції, семінари та інше;

·         організація корпоративів;

·         дитячі та шкільні свята;

·         підготовка виїзних заходів , в тому числі в заміських комплексах.

У нас працюють професійні event-менеджери, театральні художники і режисери. Коли звертаються до нас, запускається відпрацьований механізм підготовки івент-програми. Кожен з етапів продуманий і вивірений роками.

У чому наші переваги?

Звертаючись до нас, ви можете розраховувати на високий професіоналізм і відповідальне ставлення кожного співробітника агентства. До інших важливих особливостей співпраці з нами слід віднести:

·         наявність всіх ресурсів для організації заходу будь-якого типу і масштабу;

·         повноцінна база артистів, музикантів, ведучих;

·         контакти з різними закладами, що надають приміщення і майданчики для проведення заходів;

·         гарантія якісного і своєчасного надання послуги;

·         можливість для замовника уникнути зайвих витрат.

Не беріть на себе непідйомну ношу. Замовляйте професійні послуги з організації свят і заходів в Lioncom.pro, щоб отримати задоволення і провести час незабутньо і весело.