Будівництво – сфера, яка перебуває у постійному розвитку. Будматеріали, які зазвичай використовуються у різних процесах, необхідні на всіх етапах будівничих або ремонтних робіт.

На початкових стадіях спеціалісти потребують піску, грунтів, щебеня та інших сипучих матеріалів. В подальшому стають необхідними бетонні блоки та цегла, плити, металеві конструкції, брус, дошки тощо. На етапі оздоблювальних робіт будівельники закуповують фарби, лаки, утеплювачі, плитку, будівельні суміші та багато чого іншого. 

Знайти все необхідне для будівництва – це лише половина справи. Надзвичайно важливо при цьому транспортувати цю продукцію – швидко та в зазначене місце. У Львові у цьому плані вам можуть знадобитися послуги компанії Domslugba. Щоб їх обрати, потрібно зайти на сайт  https://domslugba.com/ua/lvov/services/perevezennia-budmaterialiv-31272.html де є повна інформація з приводу перевезень будматеріалів.

Особливості наших послуг

На сьогоднішній день лише спеціалізовані компанії можуть впоратися з роботою такого типу. В Domslugba є все необхідне для такого процесу – потрібний транспорт, спеціальні інструменти та обладнання для вантажів, а також можливість побудувати оптимальні маршрути в залежності від району міста. 

Виконуючи поставлені перед нами задачі, працівники компанії забезпечують всі акценти якісної роботи:

  • Обрахування вартості

Зазвичай вантажі такого виду доставляються зі складів або від заводу-виробника, а також з магазинів будматеріалів. Як правило, за основу визначення ціни береться тоннаж продукції та кілометраж її переміщення. Попередні дані з цього приводу ви знайдете на сайті нашої компанії.

  • Безпека вантажу

Відвантаження будматеріалів має здійснюватися з врахуванням стандартів, які забезпечують їх правильне збереження. Перевезення на дальні відстані можуть мати деякі негативні наслідки – такі, як пошкодження крихких виробів, деформація конструкцій  або затвердіння готових будівельних сумішей. Працівники нашої компанії не допускають подібних моментів.

  • Терміни доставки

Кожен окремий вид товару передбачає певні умови транспортування. У зав’язку з цим потрібно звертати увагу на правильний підбір потрібного транспортного засобу, розмір вантажу та специфіку його перевезення.

Як правило, у процесі використовуються різні види вантажних автомобілів. Бортові передбачають розташування продукції на відкритій платформі, забезпечуючи таким чином перевезення матеріалів, що не потребують захисту від факторів зовнішнього середовища. Тентовані машини можуть перевозити вантажі різного виду, калібру, тоннажності. Проте вони забезпечують їх захист від сонця, вітру та дощу. 

До стандартних засобів зазвичай відносять вантажівки фургонного типу – КАМАЗи, ЗІЛи, Газелі тощо. Маючи додаткові фіксатори та кріплення, вони дозволяють якісно перевозити  більшу частину будматеріалів, включаючи найбільш крихкі. 

Наші пропозиції

Domslugba забезпечує транспортування різних видів матеріалів для будівництва, а саме:

  • сипучі – цемент, гравій, пісок, сухі суміші (в упаковках і без них);
  • вантажі з температурним режимом зберігання – бітум, асфальт тощо;
  • крихкі вироби – плитка, цегла, бруківка;
  • негабаритні та важкі – металоконструкції, окремі елементи з заліза та бетону.

Окрім того, наші клієнти можуть розраховувати і на ряд додаткових послуг –  таких, як транспортування меблів, гральних автоматів, банкоматів, вантажів масою зверх 3,5 тонн; також ми допоможемо у перевезенні більярдних столів. 

Для замовлення послуги просто зв’яжіться з нами по телефону, або напишіть нам через сайт.