Найдорожчий подарунок – то не про гроші, найдорожчий дарунок – це яскраві емоції, що залишаються в серці назавжди. Саме такі подарунки створюють у студії Amber Flower House: числені квіткові композиції у коробках, що є абсолютним трендом, адже такі букети:

  • Легко транспортуються – і все завдяки особливому пакуванню в коробку
  • Дійсно довго радують свіжістю – знову завдяки способу утримання в коробці та можливості застосування стабілізуючого засобу
  • Дуже стильно та об’ємно виглядають

Квіткова крамниця Amber Flower House https://amber-flowerhouse.com/kvity-v-korobci/ – це унікальне місце у Львові, де:

  1. на Вас чекають, де Вас знають та пам’ятають, включаючи Ваші уподобання та адреси;
  2. де не просто складають букети, а відбирають дійсно найкращі квіти та створюють композицію зі знанням справи та з величезною любов’ю до роботи;
  3. де, перш ніж відправити до Вас букет, роблять фото замовлення, і узгоджують з Вами особисто;
  4. це місце, де дуже люблять квіти, а тому Ви завжди можете прийти особисто та буквально все побачити на власні очі, і переконатися, що навіть найкращі фото на сайті та в соціальних мережах, не передають тієї краси, що панує в магазині

Нетривіальний подарунок, який неможливо забути

Букети від Amber Flower House роблять дива, і в цьому за 8 років роботи майстерні переконалися тисячі наших клієнтів. А секрет дуже простий: кропітка щоденна праця, яка не терпить неуважності та поспіху, ручна робота з ніжними ексклюзивними квітами, та індивідуальне спілкування з кожним клієнтом, аби врахувати всі побажання та бути впевненими на всі сто, що Ви отримали саме те, за чим приходили.

Букет в коробці, хоча і став дуже запитуваним в останні роки, не є новим винаходом, ідеї пакування квітів в коробку з-під капелюхів вже більше сотні років, однак ефективність такої подачі, а також можливість зробити дійсно оригінальну композицію завдяки спеціальним сортам квітів, відтінкам, навіть фактурі, формі та кольору коробки, є дуже заманливою, тому й студія Amber Flower House не лишилася осторонь.

Ми створюємо унікальні букети в коробках Львів із таких квітів, як у моно варіанті, так і в будь-якому поєднанні:

  • троянда
  • півонія
  • фрезія
  • хризантема
  • тюльпан
  • піоновидна троянда
  • гортензія
  • гвоздика
  • еустома
  • орхідея
  • ранункулюс

Екологічність як важливий фактор

Дарувати квіти – це, мабуть, найбільш природне бажання та навіть потреба, адже всі ми є частиною загальних природних процесів, і важко заперечувати, що такий подарунок відгукується набагато глибше, ніж щось матеріальне, хоча строк життя свіжих квітів не безкінечний, і це є загальновідомий факт.

Нас завжди цікавила екологічність того, чим ми займаємось, адже екологія – це не тільки про природу та навколишній світ, але й про нас самих, про екологію почуттів, про справжність емоцій, про щирість та відданість. Саме тому ми у Amber Flower House, намагаємося не використовувати взагалі, або використовувати виключно у мінімальній кількості, синтетичні матеріали, надаючи перевагу таким екологічним видам пакування:

  1. Картон
  2. Крафт-папір
  3. Гофрований папір

Чому варто замовити букет у крамниці Amber Flower House

Магазин Amber Flower House працює як онлайн amber-flowerhouse.com, так і оффлайн, де Ви можете на власні очі побачити і квіти, і варіанти виконання. Кожне замовлення створюється з нуля, відповідно до особистих побажань замовника. Якщо букет потрібно зібрати до певного свята, і Ви не дуже впевнені в тому, що саме Вам потрібно, достатньо назвати привід, або свято, яке стало нагодою, вподобання отримувача привітання, визначитися із сумою бюджету, і наші флористи зроблять все, аби Ваші інтереси та щирість були представлені у найкращому вигляді.