Піца – це страва, яка легко та швидко підкорила серця мільйонів людей по всьому світу. Інгредієнти, з яких вона складається, можуть бути дуже різноманітними, що дає змогу створити ідеальну комбінацію для кожного фанати піци.. Давайте розглянемо 10 найпопулярніших видів піци в світі. А потім ви можете замовити смачну піцу у Львові та приємно провести вечір.

Найпопулярніші види піци – які вони?

  1. Маргарита – це класична, але дуже смачна піца. Вона складається з тіста, томатного соусу, моцарели та базиліку. Тобто базові інгредієнти для італійських пів. Цей вид піци був створений для королеви та завойовував серця гурманів по всьому світу.
  2. Пепероні – це ще один дуже популярний вид піци, який прийшов до нас зі США. Він складається з тонкого тіста, томатного соусу, моцарели та гострих пепероні. Ідеальний варіант для тих, хто хоче полоскотати свої смакові рецептори.
  3. Капрічоза – це один з найпопулярніших видів піци в Італії. Вона складається з тіста, томатного соусу, моцарели, шинки, грибів та артишоків. Завдяки оригінальному смаку стала однією з найпопулярніших у світі.
  4. Чотири сири. Неймовірна очевидність, але з чого складається ця піца знають всі. Моцарелла, горгонзола, пармезан та рікотта. Цей вид піци є одним з найпопулярніших в Італії та за її межами. Для тих, хто дуже любить сир.
  5. Гавайська піца стала дуже популярною в США та по всьому світу. Вона складається з тіста, томатного соусу, моцарели, шинки та ананасів.
  6. Барбекю – це вид піци, який став дуже популярним в США та Канаді. Він складається з тіста, барбекю-соусу, моцарели, курячого м’яса, цибулі та інших інгредієнтів.
  7. Мексиканська піца – це вид піци з пікантним смаком. Вона складається з тіста, томатного соусу, моцарели, ковбаски чоризо, перцю халапеньо, томатів та соусу сальса.
  8. Супер М’ясна піца – це справжній див для м’ясоїдів. Вона складається з тіста, томатного соусу, моцарелі, ковбаски, шинки, бекону, курячого м’яса та інших м’ясних інгредієнтів. Тому повністю підтверджує свою назву.
  9. Вегетаріанська піца – це страва для тих, хто не їсть м’ясо. Вона складається з тіста, томатного соусу, моцарели, оливок, грибів, перцю та інших овочів.
  10. Морська піца – це вид піци з морепродуктами. Вона складається з тіста, томатного соусу, моцарели, мідій, креветок, кальмарів та інших морських інгредієнтів.

Де найсмачніша піца в Тернополі?

Це 10 найпопулярніших видів піци в світі, кожен з яких має свій унікальний смак та історію. Піца – це страва, яка здатна задовольнити смаки будь-якого гурмана. А якщо ви хочете смакувати дійсно доброю піцою, то найкраще буде її замовити на сайті Пронто Піца.