Виробники випускають велике різноманіття футболок, однак друковані текстильні вироби все ж користуються не меншою популярністю. Нестандартний принт на одягу бажають отримати особистості, котрі бажають бути оригінальними. Футболка з надрукованим малюнком – ідеальний варіант для подарунку, особливо якщо зображення дещо значить.

Призначення принтованої футболки

Футболки з принтом часто використовуються для реклами товарів та брендів. Одяг об’єднує всіх без винятку працівників компанії. Часто принт на футболки пропонують наносити маркетологи. Адже їх можуть носити не тільки робітники, але і споживачі продукції. Дуже важливо, щоб річ була високої якості і виглядала досить ефектно. Лише в цьому разі маркетингова мета буде досягнута.

Футболки із зображеннями володіють додатковими  перевагами:

  1. Незвичний дизайн. Дещо унікальне створюється з нуля. Власник футболки формує ідею, а друкар, використовуючи сучасні технології, втілює її в життя. Сьогодні можливості безмежні. 
  2. Швидка реалізація. Замовити принт на футболки можливо, не виходячи з дому. Терміновий друк відбувається практично миттєво. А співробітництво друкарень і типографій із кур’єрськими службами дає можливість доставити готовий продукт до замовники в надзвичайно короткий термін.
  3. Різноманіття варіантів. Якісну, екологічно чисту або дешеву: це має право обрати саме клієнт. Друк на кольоровому, білому виробі, фотодрук. У сучасних машин – безмежні можливості. 
  4. Зручність. На замовлення одяг завжди найкомфортніший. Оригінальні зручні вироби людина часто носить у спортзалі, вдома і навіть на роботі, якщо це не суперечить дрес-коду.

Футболка — частина уніформи

Корпоративний одяг – хороша ідея з багатьох причин:

  • Економія часу: футболка з малюнком, котрий на дещо натякає, допомагає прийняти людині правильне рішення.
  • Створення духу товариства: це стосується будь його одягу. В однаковому вбранні людям легше почувати себе частиною дечого більшого.
  • Безпека: одяг допомагає ідентифікувати чужинця.
  • Менша кількість факторів, що відволікають увагу: деякі співробітники полюбляють вдягати одяг, що притягую погляди. Інколи це негативно відображається на загальній продуктивності. Брендування футболок може виключити таку проблему.

Принт на футболці дозволяє отримати гарний сувенір чи рекламний продукт, вигідний для маркетологів. Такий виріб практично завжди виявляється довговічним, стійким до подразників (дії сонця, прання, хімічних речовин та ін.). Певний малюнок на футболці підвищує лояльність користувача до конкретного бренду.