Для відпочинку під час відпустки чи просто на вихідні українці все частіше вибирають українські Карпати. І це цілком закономірно, адже ця місцевість гарна у будь-яку пору року – і засніженою зимою, і барвистим літом, і розквітаючою весно, і щедрою осінню. Тим більше, що в Карпатах практично всюди можна цікаво провести свій час – особливою популярністю і туристів та відпочиваючих користується активний відпочинок Яремче. Це невеличке містечко на Франківщині манить неповторними краєвидами, унікальними кліматичними умовами та багатьма цікавинками. Щороку цей благодатний гуцульський край відвідує величезна кількість туристів – щоб сходити в гори, подихати свіжим карпатським повітрям, поласувати різними смаколиками, та зробити закупи на місцевому сувенірному базарчику.

Відпочинок для екстремалів у Яремче

Для тих, хто не любить довго сидіти на одному місці, та постійно шукає нових вражень і пригод, компанія Yaremchetravelcar пропонує вражаючий варіант дозвілля – джип тури Яремче, які не зможуть залишити байдужими нікого. Вам обов’язково треба побачити наші Карпати саме такими! Джипінг – це саме те, чого потребує ваша невгамовна душа. Ви зможете долати гірські перешкоди – круті яри, височенне каміння, швидкі річки, круті підйоми та спуски. Ви побачите найгарніші місця карпатських лісів, де дуже рідко ступає нога людини. Разом з тим, ви зможете дізнатися, що таке те саме справжнісіньке гірське бездоріжжя.

До переліку наших послуг входить все, те, що цікавить гостей Яремче:

  • Проведення екскурсій у Карпатах.
  • Різний формат джип-турів.
  • Організація корпоративних відпочинків.
  • Екстремальні відпочинки у горах.
  • Тур одного дня у гори.
  • Оренда квадро циклів по Яремче.

Особливості джип-турів

Серед різновидів джип-турів – мандрівки у найвизначніші місця нашого краю. Ви пожете мандрувати до МИкуличина, Буковелі, Дрогобрату, Ворохти, Татарова, Поляниці, Ясіня, Верховини тощо. Все залежить від вибраного вами формату джипінгу – а точніше, від тривалості маршруту, які передбачають наступне:

  • короткі – на 2 години за вибраним вами маршрутом;
  • середні – вони тривають протягом 3-4 годин, та включають в себе одноразове частування кавою або чаєм;
  • максимальні – тривалість за часом тут складає 5-6 годин, на шляху буде 10 зупинок, частування кавою-чаєм та повноцінний обід; також передбачено управління джипом;
  • маршрут повного дня – опції цього варіанту подорожей ідентичні максимальному туру, але тривалість складатиме 10-12 годин; окрім того, ви зможете повністю керувати джипом за допомогою екскурсовода.