Спідня білизна – це не просто предмет гардероба, а й складова комфорту та стилю. Красива білизна дає впевненості та є предметом спокушання. Кожен чоловік втратить розум, якщо побачить гарну білизну на жіночій талії. Саме тому радимо завжди мати не тільки щоденні комплекти білизни, а й гарні жіночі трусики на особливі дні.

Поява такого елементу, як трусики відбулася ще у XX столітті, до цього поняття навіть не було, бо носили кальсони, які нагадували звичайні шорти. А після 20-го століття трусики стали обов’язковим елементом одягу та почали поступово еволюціонувати з широких шортів до елегантних стрінгів.

Особливості трусиків від Вікторії Сікрет

Трусики оберігають інтимні зони від верхнього одягу, тому вони не просто красивий елемент, а ще й безпека здоров’я. Вони запобігають потраплянню та розмноженню інфекцій, тертя та дискомфорту. І саме тому на зміну широким кальсонам прийшли красиві мережеві трусики.

В залежності від використання жінки вибирають різні варіанти трусиків. Це може бути предмет гардероба для постійного та щоденного використання, або для особливого моменту. Саме тому ви можете придбати не тільки зручні бавовняні, а й красиві прозорі. Завдяки різноманітності можна підібрати по стилю, формі та розміру. Для того, щоб зрозуміти, які саме вам потрібні, слід звертати увагу на різновиди:

  • Чіки та напівшортики. Одні з поширених трусиків. Вони закривають попу і передню частину. Розташування резинки може бути на талії або вище, а також особливіть у красивому мережеві, яким оброблений край виробу;
  • Безшовні. Це дуже зручні та майже непомітні на тілі. Завдяки спеціальній лазерній обробці швів вони не залишають полосок на одязі та мають гарний вигляд.
  • Стрінги та тонги. Більш закриті за танга, але їх часто путають з танга. Відрізняються наявністю тонких смужок ззаду.
  • Бікіні та бразиліани. Мають форму більш закриту за танга. Мають два шматочки тканини спереду та ззаду, що поєднані по бокам.
  • Шортики/хіпхагери. Мають вигляд коротких шортів.

Вибираючи трусики, слід дивитися не тільки на форму, а й  тканину та виробника. Вони шиються із різних тканин таких як трикотаж та атлас, мають мережива. Але в залежності від виробника можуть використовуватися дешеві та дорогі матеріали, що впливає на якість та довготривалість виробу. Виробник Вікторія Сікрет не економлять на цьому та пропонують придбати якісну білизну з натуральних матеріалів у сучасному стилі та комфортному для кожної жінки. Придбати можна не тільки трусики, але й різні боді, бюсти, корсети та інше.