На жаль, практично кожна людина має здатність хворіти. Щоби мати можливість точно визначитися з діагнозом, або передбачити превентивно можливі негаразди зі здоров’ям пацієнта, лікарі зазвичай призначають аналізи Львів – місто, де здати їх  можна в комфортних умовах, у найбільш зручний для себе час. Для цього варто звернутися до медичної лабораторії Еsculab, яка має все необхідне оснащення, і де працюють найкращі фахівці міста.

Суть наших послуг

Щоб записатися на процедуру, ви можете звернутися до нас безпосередньо на сайті, а бо ж зателефонувавши по вказаному тут номер. Ми визначимо зручний для вас час відвідування лабораторії, виключаючи там самим необхідність для пацієнтів довго чекати прийому. Приїжджати повторно за результатом вам не потрібно – ми надсилаємо їх через сайт після того, як користувач вкаже пароль, надісланий йому на телефон СМС. Якщо ви не маєте можливості відвідати нас особисто –  наші спеціалісти організують виїзд та забір біологічного матеріалу у вас вдома. Такий формат обслуговування дуже зручний для людей похилого віку та для матусь з маленькими дітьми, або ж для тих, хто просто не має часу на відвідування лабораторії.

Спектр послуг у нас надзвичайно великий. До переліку входять процедури наступного характеру:

  • біохімія крові та гематологічні дослідження;
  • аналіз сечі, калу, сперми;
  • гормональні, імунологічні, алергологічні дослідження;
  • онкомаркери та цитологія;
  • генетичний напрямок;
  • гістологічні аналізи;
  • дослідження урогенітальних інфекцій, аутоімунних захворювань, на мікроелементи та важкі метали;
  • мікробіологічна експрес-діагностика;
  • аналізи на Ковід-19.

Ми максимально прозоро підходимо до питання ціноутворення, пропонуючи послуги на надзвичайно вигідних умовах. Серед актуальних пропозицій – поточні акції, які  дають можливість перевірити стан свого здоров’я безкоштовно, або за півціни. Детально про подробиці акційних заходів ми постійно інформуємо користувачів безпосередньо на сайті лабораторії.

Окрім того, велика мережа нашого закладу дає можливість вам здавати аналізи в пункті, максимально наближеному до вашого дому. Зручна навігація віртуальної карти підкаже вам найбільш прийнятний варіант для відвідування.   Якісний сервіс, який ми гарантуємо своїм відвідувачам, зумовлений гарними практичними навичками кожного спеціаліста та правильною організацією всього процесу. Ми забезпечуємо комфортні умови для кожного відвідувача, та надаємо лише точні результати досліджень.