Коли мова йде про ремонт, всім на думку одразу спадає колір стін, вибір нових меблів — все що завгодно, але не електрика, хоча розпочинати варто саме з неї, адже грамотне планування та розміщення проводки по квартирі і однією з ключових умов того, що ремонт буде не тільки гарним, але й зручним, практичним, і, найголовніше – безпечним. Крім того, це той вид робіт, який завжди краще довіряти професіоналам, адже аматорське виконання може понести за собою непоправних збитків та навіть втрат, тож не ризикуємо, а, вибираємо справжніх профі. На сьогоднішній день електрика ціна за точку коливається в межах 150 грн, залежно від типу робіт, загальну суму має сказати майстер після огляду фронту задач.

Електрика від NewStroy

Все просто, є норми і є наші майстри, котрі знають свою роботу досконально, саме тому ми виконуємо роботу швидко та якісно, а також дотримуємось принципів доступної цінової політики. Ми виконуємо повний комплекс елекромонтажних робіт як у приватних будинках, так і в квартирах, в тому число новобудовах:

  • прокладання проводки
  • демонтаж електромережі
  • встановлення заземлення
  • монтаж електролічильників
  • монтаж та перенесення силових щитів
  • пошук несправностей системи та її повна діагностика
  • монтаж на перенесення перемикачів та розеток
  • монтаж та підключення будь-яких освітлювальних приладів тощо

Як викликати майстра-електрика

  1. Заповнити онлайн-заявку на сайті newstroy.com.ua
  2. Подзвонити за номерами: +38 (066) 955 55 83 та +38 (097) 055 55 96
  3. Написати в будь-який доступний месенджер на вказані номери

Виїзд майстра є безкоштовним, але сказати повну вартість робіт він зможе після огляду об’єкту, всі ціни є стабільними, фіксованими, ознайомитися з ними Ви можете в будь-який час на сайті компанії NewStroy.

Етапи роботи

Комплексі роботи завжди проводяться у декілька етапів, в той час як дрібний ремонт чи монтаж може бути виконаний одразу ж, за наявності усіх необхідних інструментів та комплектуючих. Отже, в процесі проведення електромонтажних робіт прийнято виділяти такі етапи:

  1. Огляд об’єкту, попередні розрахунки, узгодження плану робіт із замовником, закупка усіх необхідних матеріалів та інструментів.
  2. Підготовчі роботи, монтаж контуру заземлення.
  3. Основна частина: монтаж щитів, прокладання кабелю, структурування проводки, підключення усього необхідного обладнання тощо.
  4. Здача об’єкта замовнику.

  Переваги роботи з  NewStroy

Ми гарантуємо високу якість всіх типів виконуваних робіт в найкоротші строки, адже кожен член нашої команди — це професіонал високого рівня, тому всі роботи виконуються швидко та максимально якісно. За рахунок досвіду та швидкості виконання замовлення ми підтримуємо доступні ціни для наших клієнтів, адже Ваша довіра — це наша найбільша цінність.