Серед безлічі конкурентів важко вибрати одну фармацевтичну компанію, котра могла б задовольнити всі потреби клієнта. Зрозуміти, яка найкраща аптека у Львові, можна лише порівнявши декілька сервісів. Стосовно критеріїв для порівняння, розповімо далі.

Якою повинна бути хороша аптека

Наявність дозвільної та сертифікаційної документації – перша та найважливіша умова. Для зручності клієнтів ліцензію на здійснення реалізації лікарських засобів та медичних виробів розташовують в куточку покупця. За необхідності фармацевт повинен надавати для ознайомлення сертифікати якості на будь-яку продукцію. За їх допомогою можна впевнитися, що ліки пройшли всі необхідні клінічні випробування.

Згідно з вимогами, в аптеках повинні:

  • дотримуватися правил зберігання та транспортування медичних засобів;
  • здійснювати контроль термінів придатності препаратів;
  • співпрацювати лише з ліцензованими постачальниками;
  • реалізовувати виключно дозволені товари;
  • забезпечувати мінімальний обов’язковий асортимент медикаментів, визначений Міністерством охорони здоров’я.

Також при виборі аптеки потрібно враховувати і якість обслуговування. Дізнатися більше про сервіс кожної точки продажу можна за допомогою відгуків користувачів. Не варто довіряти аптекам із сумнівною репутацією.

Чи варто купувати ліки онлайн

Онлайн-аптеки мають безліч переваг у порівнянні зі стаціонарними. Найголовніша – цілодобовий режим роботи, що дозволяє робити замовлення в будь-який зручний час. Функція доставлення полегшує купівлю медикаментів як маломобільним, так і зайнятим клієнтам.

Важливою перевагою онлайн-аптеки є розширений асортимент. На сайті Аптеки D.S. можна здійснити вибір серед 15000 найменувань лікарських засобів, а також медичних товарів, засобів для догляду за хворими та немовлятами, біологічно-активних добавок, лікарських рослин, засобів особистої гігієни, лікувальної косметики та інших товарів, дозволених для реалізації в аптеках.

wEwztW2zfV7-szFhYTvTYfCRr-1ReSDMvOYE1-SQEBzIOklkr1M3Kpjev5n4aqUEldb0US42isRG07JWaj3djH5BnWjsbduror54bZDV6DvBme4jXULbwPMDSCtM-Sk1p6oDx7ZKgPsOLumD33-c-VHtbYYJWPiLZJvUqzS9B1shrWb6L1k5UMP96Q

Проконсультуватися з фармацевтом чи провізором також можна в режимі онлайн. Для цього призначений чат на сайті, а також номери телефону, за якими можна отримати консультацію та оформити замовлення. Фахівці в онлайн-режимі здійснюють допомогу у виборі лікарських засобів та їх аналогів у певній ціновій категорії, пояснюють особливості застосування медичних препаратів чи товарів.

За допомогою онлайн-сервісу можна з’ясувати наявність потрібних ліків в найближчій аптеці мережі, дізнатися їх вартість та зарезервувати за ціною сайту. При реєстрації в особистому кабінеті можливе оформлення картки клієнта з накопичувальною бонусною системою. Отримати замовлення можна в аптеці без черги чи скористатися послугою доставки. Ліки, відпуск яких відбувається виключно за рецептом лікаря, можна отримати лише в аптеці.