Вітаю всіх, хто розглядає трейдинг як можливість заробити хороші гроші. Колись, як і ви, на початку свого шляху в трейдингу я стикався з низкою питань. Такими, як, наприклад, вибір брокера. Я довго шукав, з ким можна налагодити співпрацю і без зайвих проблем отримувати прибуток. Про брокер Pelliron відгуки я відстежував кілька місяців, а потім вже познайомився зі співробітниками самостійно. Сподіваюся, що мій досвід допоможе вам швидше зорієнтуватися та взяти успішний старт.

Позитивнi відгуки про Pelliron, рейтинг, умови торгівлі – що переконало мене вибрати цього брокера

Новачку складніше вибрати брокера, так як через відсутність досвіду немає можливості об’єктивно оцінити пропозиції. Тому я пішов перевіреною дорогою та звернувся до рейтингу брокерських компаній. Добре, що в інтернеті можна отримати абсолютно будь-яку інформацію про будь-яку компанію. Топові позиції серед усіх брокерських компаній займає брокер Pelliron Київ. Крім того відгуки про нього зустрічаються найчастіше, причому у позитивному ключі.

Загалом ознайомившись із рейтингом, я вже на 90% був упевнений, що саме з цим брокером починатиму трейдинг. І щоб остаточно переконатися у своєму рішенні, я зв’язався безпосередньо із самою компанією. Спілкування зі співробітником компанії пройшло дуже легко та максимально інформативно. Мене уважно вислухали, і розуміючи, що я новачок, надавали інформацію в максимально доступній формі.

Що хочу відзначити із плюсів

З часу роботи з брокером минуло вже 5 місяців. Цього терміну достатньо, щоб я зміг зробити свої перші висновки та залишити перші відгуки про Pelliron в поміч  іншим трейдерам. З плюсів роботи компанії хочу виділити таке:

·  Вихід на біржу здійснюється через торговельний термінал, який, на моє щастя, має мобільну версію, яка підходить під будь-який гаджет. Переді мною не завжди є ПК, тому найчастіше я торгую через смартфон.

·  Що ще хочу відзначити з приводу платформи, так те, що вона підходить для трейдера новачка. Все просто і зрозуміло, немає жодної смислової чи інформаційної перевантаженості, тому можна повністю зосередитись на роботі.

·  Як беззаперечну для мене перевагу хотілося б відзначити роботу техпідтримки компанії. Трейдинг для мене – справа поки що нова, тому іноді постають питання. Вести торгівлю набагато спокійніше, коли розумієш, що в разі чого є до кого звернутися по допомогу.

Що я можу порадити тим, хто шукає брокера?

Вивчайте відгуки, звертайте увагу на рейтинги та обов’язково прислухайтеся до своєї інтуїції. У моєму випадку це виявилася безпрограшна комбінація. Обравши компанію Pelliron в Одесі, я одержав надійного фінансового помічника, з яким впевнено можу планувати перспективу свого фінансового зростання.

Тут працюють фахівці з великим досвідом, які від початку допомогли мені зробити більш ефективну торгівлю. Я не пошкодував, що почав співпрацю саме з ними, бо отримувати добрий і, найголовніше, стабільний пасивний дохід – завжди приємно.