У кожного з нас своє уявлення про відпочинок мрії, проте, не зважаючи на пріоритети, всі ми сходимося на одному: місце 100% має значення, а тому слід дуже виважено підходити до питання вибору готелю та його інфраструктури. Саме таким місцем є бутік-готель raymond-hotel.com, що вміщує в собі буквально все: і чудове розташування в одній із найкращих рекреаційних зон України, і ексклюзивний дизайн кожного номеру, і цілу низку найрізноманітніших відновлювальних процедур, і неймовірну кухню… Але, про все поступово.

Ексклюзивний готель в Трускавці

Місце, де поєдналися історія, цілюща сила природи та надсучасний комфорт та рівень обслуговування. Розміщений у серці перлини Львівської області, готель Raymond має не лише дуже вигідне положення відносно пам’яток історії та архітектури, а й казковий вид з тераси.

21 номер з унікальним дизайнерським оформленням, в тому числі для людей з особливими потребами, неймовірний ресторан та легендарний СПА-комплекс – все це наш Raymond, названий на честь засновника курорту, Раймонда Яроша, чий геній та особистість надихнули нас на відкриття готелю.

SPA-процедури

До Ваших послуг низка SPA-процедур у центрі краси та відновлення, що розміщений на останньому поверсі готелю, звідки відкривається неповторний панорамний вид на місто.

У Raymond SPA представлені такі види послуг як:

  • Римська сауна
  • Фінська сауна
  • Джакузі
  • Інші водні процедури
  • Косметологічні процедури
  • Всі види масажу
  • Фіто бар

Розслаблюючий масаж

Родзинкою відновлювальних SPA-процедур у Raymond готелі є комплекс наших легендарних розслаблюючих масажів, які проводяться у поєднанні із ароматерапією. Ознайомитися із тонкощами цього дійства Ви можете за посиланням raymond-hotel.com/relax-massage, однак краще один раз все це відчути на собі, ніж сто разів уявляти. Адже підбором кожного компонента займається справжній профі, на рахунку якого тисячі задоволених клієнтів, що стали нашими постійними гостями.

Raymond Hotel – синонім слова «вишуканий»

Наші гості – найповажніші люди для нас, чий спокій та відпочинок – наша найперша мета, тому ми розробили цілий спектр послуг для найбезтурботнішого відпочинку:

  1. Трансфер до готелю
  2. Обслуговування номерів
  3. Косметологія та SPA
  4. Екскурсійні програми
  5. Дитяче дозвілля
  6. Оренда велосипедів та електросамокатів тощо

Якщо Ви шукаєте якісний відпочинок та повну релаксацію – нам є чим Вас здивувати.