Міцний сон – запорука гарного самопочуття та здоров’я. Ті, хто проводить ночі на старих незручних матрацах, частіше відчувають біль у спині та ранкову втому. Хребет потроху викривляється та деформується, що може викликати серйозні проблеми зі здоров’ям. Тому кожному слід замислитись над придбанням якісного ортопедичного матраца. Великої популярності набули пружинні блоки Pocket Spring і Bonnel. Розглянемо, яка між ними різниця і що краще.

Bonnel: особливості та переваги конструкції

Блок складається із залежних одна від одної виткових пружин. Біконусні елементи мають висоту 14 см, вони достатньо витривалі, зберігають форму під навантаженням. Пружини підтримують тіло людини у комфортному положенні. Витки не труться, не скриплять. Спеціальні наповнювачі забезпечують м’якість конструкції. Такий ортопедичний матрац підійде будь-якій людині.

До основних переваг Bonnel відносяться:

  • довготривалість – термін служби складає щонайменше 10 років;
  • здатність витримувати великі навантаження;
  • доступна вартість – проста конструкція небагато коштує;

Недоліки – відсутність справжнього анатомічного ефекту та надійної підтримки хребта. При натисканні сусідні ділянки теж провалюються. Але якщо ви хочете замовити матрац у Львові бюджетного сегмента, зверніть увагу на такі вироби.

Pocket Spring – відмінний ортопедичний ефект

Головна відмінність від Боннель – використання незалежної системи пружин. Коли ви лежите на такій основі, м’язи повністю розслабляються. Потрібна пружність досягається завдяки інноваційній системі пружин, яка розподіляється по секціях. В кожній кишені є окремий елемент. Він стискається на 20% і потім зашивається в чохол. Це відрізняється від технології із залежним пружинним блоком.

Такі матраци якісніше підтримують хребет завдяки чудовій точковій гнучкості. Вироби дорожчі за Боннель. Це обумовлено підвищенням рівня комфорту та ортопедичними властивостями. Чудове рішення для сімейних пар, тому що зони сну розділяються. Матрац не провисає і точно відтворює лінії тіла.

Проектування та розміщення блоку – складний процес, який кілька разів розраховується. Такий підхід дозволяє виключити надмірне навантаження на м’язи та спину. Матрац Poket Spring підійде у таких випадках:

  • хронічне недосипання;
  • постійна втома;
  • періодичні або постійні болі в спині.

Це чудова можливість покращити фізичний стан завдяки турботі про спину. Обидві технології роблять матраци надійними та зручними. Bonnel має попит у класі бюджетних варіантів. Матрац довго прослужить при будь-якій вазі тіла. Якщо ж є серйозні проблеми з хребтом, ліпше вибрати на Allo.ua у Львові Pocket Spring, тобто систему незалежних пружин. Такі вироби коштують більше, але цим виправдовується чудовий медичний ефект. Сон буде набагато глибшим та здоровішим.