Сфера роздрібної торгівлі нерозривно пов’язана з касовими апаратами та печаткою чеків. Один із найпоширеніших витратних матеріалів є касова стрічка, купити яку ви можете у нас на сайті. Усю детальну інформацію дивіться тут https://7office.ua/kasova-strichka/

Непередбачене закінчення запасів стрічки призведе до неможливості здійснення платіжних операцій та реалізації товарів, що безпосередньо позначиться на розмірі виручки. Тому рекомендуємо завчасно придбати достатній запас основи. За допомогою наших компетентних менеджерів Ви легко підберете відповідний варіант. Зверніть увагу на наш асортимент за цим посиланням https://7office.ua/.

Компанія 7Office – оптимальне місце для того, щоб купити чекову стрічку в столиці з наступних причин: широкий асортимент, поширені розміри, доступні ціни, зручне онлайн замовлення, оплата та можливість доставки. Тривале співробітництво з численними організаціями дозволило нам скомпонувати потрібний список продукції.

Касова стрічка та її особливості

Вибір основи продиктований цілями її використання (конкретної моделі та виду пристрою), розміром та щільністю паперу. В основному використовується основа щільністю 46 та 55 г/м2. Можна купити термострічку із внутрішнім та зовнішнім термошаром. Відмінність проводиться і за зовнішнім діаметром ролика (або довжиною стрічки). За кількістю шарів чекова стрічка для касових та інших апаратів буває одношаровою, двошаровою та багатошаровою. Саме покриття може бути термоактивним чи звичайним (офсетним). При оформленні замовлення варто звернути увагу на кількість роликів в упаковці. Це важливий параметр щодо розрахунку періоду користування придбаною кількістю стрічки.

Основний критерій під час вибору чекової стрічки – її розмір (ширина). У тематичному каталозі сайту представлена ​​чекова стрічка: 49, 57, 59 та 80 мм.

Плюси співпраці з 7Office

Сьогодні купити чекову стрічку у Львові не складає труднощів. У той же час, необхідно визначитися з оптимальною вартістю та відповідними параметрами. Компанія 7Office готова забезпечити описуваною продукцією організації та структури різного типу: державні та приватні, торгові та промислові. 

Серед переваг також варто відзначити:

  • Вигідні умови; 
  • Враховуємо всі побажання та вимоги покупців;
  • Бездоганна якість; 
  • Допомога менеджерів (Ви завжди можете скористатися консультацією наших спеціалістів та уточнити будь-які деталі замовлення).

Та безліч інших переваг про які ви дізнаєтеся, коли відвідаєте сайт нашої компанії.