Діагностика у стоматології вважається одним із найважливіших та відповідальних етапів у комплексному підході до вирішення різноманітних стоматологічних проблем. Необхідно використовувати тільки такі методи дослідження, які вважаються максимально достовірними та безпечними, як для дорослих, так і для дітей. Мережа стоматологічних центрів «Акварель» надає широкий перелік послуг https://stomakvarel.lviv.ua/ для кожного клієнта, гарантуючи здорову та гарну посмішку.

Обираючи відповідну стоматологічну клініку, важливо звернути увагу на наявність трьох основних складових успішної діагностики:

  1. Кваліфікована команда спеціалістів – це досвідчені стоматологи.
  2. Сучасне діагностичне обладнання – апаратура останнього покоління.
  3. Індивідуальний підхід до кожного пацієнта.

В результаті вдасться отримати деталізовані знімки високої якості, на яких можна ретельно розглянути всі особливості та нюанси кожної окремої проблеми. Команда стоматологів допоможе розшифрувати та забезпечить надійне зберігання отриманих даних.

Методи діагностики у сучасній стоматології

Розібратися детальніше в особливостях конкретного стоматологічного захворювання допоможе комплексна діагностика. Для отримання максимальної кількості вичерпної інформації про проблему у стоматологічному центрі «Акварель» використовують:

  • Комп’ютерну томографію – дозволяє повною мірою оцінити анатомічну будову зубів, коренів та каналів. За рахунок 3D-проекції вдається отримати детальний знімок для оцінки кісткової тканини щелепи.
  • Інтраоральне сканування – допомагає отримати точні відбитки зубів у віртуальній проекції.
  • Електроміографія – дозволяє проводити дослідження ступеня активності жувальних м’язів обличчя. У разі наявності патологічних змін у роботі певних м’язів вдається своєчасно визначити наявність проблеми.
  • Dentograf – це оптичний аксіограф, завдання якого полягає у фіксації траєкторії руху нижньої щелепи. В результаті препарат здатний здійснювати запис кута руху щелепи у різних площинах.

Завдяки всім перерахованим вище методам діагностики, стоматологи можуть ретельно планувати майбутній курс лікування для кожного пацієнта, враховуючи його індивідуальні особливості. Адже саме діагностика вважається обов’язковою процедурою перед початком лікування зубів як у дорослих, так і у дітей. Важливо надавати перевагу максимально безпечним методам, не позбавленим високої точності отриманих результатів.