Життя сучасної людини наповнене безліччю цікавих, складних подій, пов’язаних з роботою, навчанням, сімейним життям. У такому бурхливому ритмі багато хто забуває про головне – турбота про власне здоров’я. Адже більшість захворювань можна з легкістю виявити та попередити на ранніх стадіях.

У такому разі не обійтися без повного обстеження організму – Сheck-up. Така програма комплексного медичного обстеження доступна у центрі «Дельта Мед». На сайті https://delta-med.com.ua/ запропоновано величезний перелік послуг з метою проведення діагностики організму.

Що включає Сheck-up?

Повне медичне обстеження є спеціальною програмою заходів, вкладених у «перевірку» всього людського організму.

Як правило, стандартна програма включає такі етапи:

  1. Первинна консультація у кабінеті лікаря-терапевта.
  2. Набір необхідних лабораторних аналізів, серед яких варто виділити – аналіз крові, сечі та інше.
  3. Ряд апаратних досліджень різноманітних систем організму та внутрішніх органів.

В результаті пацієнт отримує комплексний звіт про реальний стан свого організму в найкоротший термін.

Індивідуальний підбір програми

Важливою особливістю Сheck-up є індивідуальний вибір цієї програми для кожної людини. При цьому обов’язково враховуються такі фактори:

  • Потреби та побажання пацієнта.
  • Наявність/відсутність хронічних захворювань.
  • Вік, щоденна активність та стиль життя загалом.
  • Поточний стан організму людини.

Крім того, до уваги пацієнтів запропоновано стандартні комплексні програми для перевірки власного організму. Наприклад, для чоловіків та окремо для жінок віком до 40 років або після 40 років, для офісних співробітників, кардіо Сheck-up, фітнес Сheck-up та інші варіанти.

Коли потрібна повна діагностика організму?

У середньому Сheck-up слід проводити 1 раз з інтервалом в 1-3 роки. Такої думки дотримуються вітчизняні та зарубіжні лікарі. Однак після 50 років частота проходження комплексного обстеження організму підвищується: необхідно робити Сheck-up щороку.

Однак усі випадки індивідуальні та існують окремі категорії пацієнтів, яким рекомендовано робити комплексне обстеження щороку або по кілька разів на рік, незалежно від віку. Це стосується людей, у яких відзначають високий ризик передачі хронічних захворювань, людей, які перебувають на обліку у різних профільних спеціалістів, які мають часті скарги на здоров’я та інше.