Під брекетами прийнято розглядати ортодонтичні конструкції, які протягом тривалого часу активно застосовують у сфері стоматології. При цьому основним завданням таких конструкцій є корекція нижнього та/або верхнього зубного ряду як у дорослих, так і у дітей. Незважаючи на це, деякі люди дотримуються думки, що носіння брекет-систем – це тривалий дискомфорт і болючі відчуття.

Серед величезної кількості переваг представлених конструкцій варто виділити:

  • Гарантований результат – використання брекетів для дорослих є єдиним способом ефективної корекції нижнього та/або верхнього зубного ряду.
  • Великий список показань – коли інші ортодонтичні конструкції вважаються неефективними через різні аномалії, брекети чудово справляються з виправленням всіляких естетичних проблем прикусу.
  • Відсутність негативного впливу на зубну емаль, яка здатна впоратися із навантаженнями від використання даної механічної конструкції.

Крім того, наголошують також і на доступних цінах на установку брекет-систем, які можна встановити у Львові. Записатися на консультацію можна на сайті https://symmetrica.ua/poslugy-ta-tsiny/ortodontiya/brekety/, довіряючи свою посмішку кваліфікованим лікарям-ортодонтам.

Різні види брекет-систем                                 

Загальні переваги представлених брекет-систем вказують на популярність методики корекції прикусу. Однак важливо розібратися у перевагах та недоліках даних конструкцій, залежно від конкретного виду.

Найпопулярнішими є брекети, виготовлені з наступного списку матеріалів:

  1. Металеві. З переваг відзначають вигідні ціни, швидку дію та високу міцність матеріалу. З мінусів – нестача естетики.
  2. Пластикові. Перевагами вважаються естетичність та демократична вартість. До списку недоліків входить незначна міцність готових конструкцій та можлива зміна кольору внаслідок тривалої експлуатації.
  3. Керамічні. Такі брекети обирають через переваги високої міцності, стійкості кольору та високої естетики. Недоліками є можливі складнощі з подальшим зняттям конструкцій та вартість, яка вища за середній цінник.

Причому візуальні зміни під час використання брекет-систем будуть помітними протягом перших тижнів після встановлення. Процедура виправлення прикусу починається одразу після встановлення конструкції. Щоб все пройшло якісно та дійсно ефективно, необхідно довіряти встановлення брекет-систем справжнім професіоналам своєї справи.